AzerbajdzjanDen 8:e mars avslöjade TV-bolaget İctimai att de internvalt Chingiz att få representera Azerbajdzjan i Eurovision Song Contest 2019. Samma dag presenterades även den officiella musikvideon till tävlingsbidraget “Truth” som man nu kan se bakom-kulissen-klipp från, se nedan:

Se bakom kulisserna-klipp vid inspelningen av Azerbajdzjans “Truth”-video:

MAKING OF: Chingiz – Truth – Music Video
(1:36 – Apr 6, 2019 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Jag vet att jag brukar ge länderna beröm när de kommer med anledningar till att ge bidragen extralyssningar men i just det här fallet så har jag lyssnat ganska mycket på bidraget i fråga (förtydligande: jag tycker riktigt bra om studioversionen) och blev därför inte riktigt imponerad utan är redo för ett fullfjädrat liveframträdande.

Tyvärr så var Chingiz inte med vid gårdagens “Eurovision in Concert 2019” och jag kan inte se att han är bokad till någon av de andra förfesterna heller. Så… har jag missat något eller är det bara de två Twitter-live-smakproven som finns så här långt? Jag ber om ursäkt om jag låter missnöjd för det är jag absolut inte, de har ju ingen skyldighet att presentera något förrän i maj, utan det är bara det att jag är otroligt nyfiken och orolig att jag kanske missat något. (Tips mottages med glädje. 😀 )

Mer om Azerbajdzjans förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Azerbajdzjan i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


9 kommentarer till ““Making of the Video”: Azerbajdzjans “Truth” (Chingiz)”

 1. Andreas

  Var väl lite likadant förra året också, väldigt passivt och i slutändan visade det ju sig att tjejen ifråga inte kunde leverera på scen utan låten blev rejält mycket sämre live än studio inspelningen. Hoppas det inte är så i år men har blivit besviken fler gånger än en på riktigt bra studio versioner då dom väl ska sjunga live.

  Nu var förra årets låt ingen super låt till och börja med men den var okej.

 2. Adri

  Jag tycker Aisel levererade och gissar att finalmissen hade andra orsaker

  De deltog f.ö vid Moscow-party förra året, men inte hört nåt om det i år. Ska det bli av så kanske Chingiz dyker upp där också 🙂

 3. Micke

  Lämnar bubblan för att försöka få tillbaka intresset igen. Senaste dagarna har tyvärr sugit ut allt intresse ur kroppen. Behöver nog andrum 🙂 Hade en liknande grej förra året men det gick ju över ganska snabbt så förhoppningsvis. Ha det bra alla här 🙂

 4. Adri

  Micke: Har inte du en dipp varje år? Alltid lika tråkigt då. Hoppas du kommer tillbaks lika snabbt som ifjol isf 🙂

 5. Micke

  @Adri, jag har inte en dipp varje år jag har flera 🙂 Det är faktiskt ett under att jag kunnat bibehålla mitt intresse år ut och år in med en massa folk runt mig som ständigt talar om för mig vilken jädra skit MF och ESC är 🙂 Tro mig Adri jag har egen vilja och bryr mig och påverkas inte förutom de stunder då det plötsligt dyker upp något som jag själv tappar intresse av. Nu gjorde det just det och samtidigt fick jag dessa “dårar” över mig igen 🙂 Kände bara totalt ointresse för allt vad ESC var och är. Island bara sög ur allt intresse ur mig.

  Bättre då att “ta luft” och släppa det ett tag. En gång tog det tre månader. Ibland har det tagit några veckor ibland bara några dagar. Jag ska iväg och jobba sen ikväll och då släpper jag detta och sen får vi se 🙂

 6. Adri

  Micke: Aja jag hoppas vi återser dig snart. Vi är ju mitt i den mest aktiva perioden med bidragspresentationer och ”nationella final”-listan (för din och min del då). Nyfiken där ju 🙂

  Men du ska ju naturligtvis göra vad som känns bäst! Tre månader hoppas jag verkligen inte på iaf för då kommer ESC-19 vara förbi, inaktuellt och bortglömt.

 7. Micke

  @Adri jag kommer säkert tillbaka frågan är bara när. Vem vet, kanske redan imorgon 🙂 Nej inte riktigt så.

  Känner bara att jag tycker det är viktigt att säga till när man drar ett tag. Inte för att jag anser mig jätteviktig eller något utan bara av ren respekt. Vet ju hur jag själv fungerar med sådant i livet överhuvudtaget om folk bara försvinner. Det är så jädra enkelt att bara säga ifall nån nu skulle börja undra annars.

  Kände bara när jag kom hem från jobbet i morse att det fanns absolut ingenting där. Försökte skriva något för att se om det dök upp igen men det var bara ett stort tomt hål. Försökte lyssna på min absoluta favvis bland de 41 “sebi” som jag älskar att lyssna på precis när som helst men nu orkade jag inte ens med den.

  Ens sak är iaf helt säker. Jag kommer ALDRIG NÅGONSIN MER att lyssna på Islands bidrag. Den dödar hela mig på något sätt. Satt och klickade bort listor och grejer jag gjort under säsongen och då vaknade jag till att jag nog behöver ett break från det här 🙂

  Vi hörs definitivt igen Adri. Om det är om en dag, en vecka, en månad or whatever får vi väl se

 8. Micke

  Oj!!!! Nu var Pinglan inte snäll i vad hon slängde ut just nu 🙂

 9. Adri

  Ta din tid som sagt 🙂 Man ska alltid sätta sig själv först! 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se