Sverige I en intervju med det israeliska TV-bolaget KAN avslöjade Sveriges representant i Eurovision Song Contest 2019, John Lundvik, att det kommer att bli förändringar i scenshowen i Tel Aviv jämfört med hur det såg ut i Melodifestivalen.

Från att ha varit ett ganska mörkt nummer så kommer de att satsa på något lite ljusare och lite mer magi när tävlingsbidraget “Too Late For Love” ska framföras i den andra semifinalen den 16:e maj, se intervjun nedan.

Intervju med John Lundvik

Schlagerpinglan: Då våra svenska bidrag vanligtvis brukar vara ganska tråkiga på det sätt att de är finslipade redan i Melodifestivalen och därmed inte behöver någon större förändring inför ESC så är detta ganska intressant. Vi får väl se om ett ljusare, mer magiskt framträdande kan vara det där lilla extra som avgör hela ESC 2019. Jag hoppas på det i alla fall. 🙂

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Sverige i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se