MoldavienMoldavien valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2019 den 2:a mars då finalen av “O Melodie Pentru Europa 2019” avgjordes. Efter att vinnarlåten “Stay” lite senare fått sin officiella musikvideo så finns nu även en akustisk live-version av “Stay” med Anna Odobescu att lyssna på, se nedan.

En akustisk version av “Stay“:

Lyssna på Moldaviens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Stay”, Anna Odobescu
Länkar: akustisk versionofficiell musikvideofinal-framträdandelive i Amsterdam
original-studioversionoriginal-text-videoliveaudition
Låtskrivare: Georgios Kalpakidis, Thomas Reil, Jeppe Reil, Maria Broberg
Se även: Resultatet av “O Melodie Pentru Europa 2019

Schlagerpinglan: Jag erkänner, jag gav inte “Stay” en ärlig chans direkt efter att den vunnit Moldaviens uttagning men sedan dess har jag kämpat med att försöka vara så rättvis mot den som möjligt. Numera så uppskattar jag både melodin och sångerskans röst men framför allt texten och det enda som i nuläget hindrar mig från att hoppas på en finalplats för Moldavien är att det finns minst tio andra bidrag i den andra semifinalen som jag tycker är bättre. Vi får väl se var jag står efter att jag sett bidragen framföras live i semifinalen.

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se