FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2020 genom den nationella finalen UMK 2020 den 7:e mars där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där de tre första bidragen nu finns att lyssna på.

På måndagskvällen släpptes den tredje låten: “Looking Back” med Aksel Kankaanranta, se nedan. Mer info om UMK 2020-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det tredje “UMK 2020”-bidraget:

Looking Back“, Aksel Kankaanranta
(text & musik: Joonas Ageria, Connor McDonough)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av bidraget så får jag nog erkänna att Tika fortfarande är min inledande favorit, men att hon nu inte är lika överlägsen som för några timmar sedan. “Looking Back” lät väldigt lovande med sin text och trygga uppbyggnad, men det saknades något och blev därför inte riktigt så där gripande som jag hoppades att den skulle bli. Nåja, vem vet vad ett par extra-lyssningar (och live-framträdandet i mars) kan göra? 😀

Mer om Finlands förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Finland i ESC 2020“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2020 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2020-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Finland 2020: Lyssna på Aksel Kankaanrantas UMK 2020-låt”

 1. Adri

  Nej det här gillade jag faktiskt inte alls. Cicciolina är min etta, än så länge! 🙂

 2. Marcus

  Njae. Habilt. Introt lovade mer än vad resten av låten höll. Bättre än Tika dock. Överlägsen favorit är fortfarande Cicciolina, har lyssnat på den säkert 30 gånger idag! <3

 3. Engsla

  Egentligen borde jag tycka om det här, det låter som en hel del annat i mina spellistor. Men det händer ju ingenting! Finns inget som bryter av och tar tag i någonstans. Måhända kan de fixa till det innan finalen 🙂

 4. Lennart

  Best of them.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se