MaltaDen 8:e februari vann Destiny den andra säsongen av “X Factor Malta” och blev därmed Maltas tilltänkta representant i Eurovision Song Contest 2020. Tävlingsbidraget valdes ut internt och presenterades i videoform den 9:e mars.

Nu kan man även höra hur det lät när Destiny framförde “All of My Love” live vid säsongsfinalen av “Malta’s Got Talent“. Framträdandet gjordes inför showens jury men utan publik, ensam på scen och med förinspelad bakgrundssång. (Källa: wiwibloggs.com)

Se Destiny framföra “All of My Love” live:

Lyssna på Maltas bidrag till Eurovision Song Contest 2020:
Bidrag / Artist: “All of My Love”, Destiny
Länkar: Malta’s Got Talent-framträdandeofficiell musikvideo
eurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Bernarda Brunovic, Borislav Milanov, Sebastian Arman,
Dag Lundberg, Joacim Persson, Cesár Sampson
Se även: Resultaten av “X Factor Malta” och Internvalet

Schlagerpinglan: Om teamet bakom Destiny inte satsade på en väldigt minimalistisk scenshow inför ESC 2020 så sade detta framträdande inte så mycket om hur det hade kunnat se ut i Rotterdam 2020. Kanske sparar de sina idéer till 2021 eller så inser de att en stor röst inte behöver ett flertal distraktioner. Oavsett så är jag övertygad om att Destiny kommer att leverera ett imponerande 2021-framträdande (men hoppas på en låt mer i min smak). 🙂

Än har det inte avslöjats hur många bidrag som inkom när TV-bolaget sökte efter lämpliga låtar till Destiny eller hur valet kommer att göras. En gissning så god som någon är väl att de väljer ut ESC 2021-bidraget internt och att det presenteras någon gång i mars, precis som förra gången.

Mer om Maltas förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Malta i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se