FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2020 genom den nationella finalen UMK 2020 den 7:e mars där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där de fyra första bidragen nu finns att lyssna på.

På tisdagskvällen släpptes den fjärde låten: “Bananas” med F3M, se nedan. Mer info om UMK 2020-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det fjärde “UMK 2020”-bidraget:

Bananas“, F3M
(text & musik: Olli Äkräs, Hanna Ollikainen, Rafael Elivuo)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av bidraget så ser jag två möjliga vägar som “Bananas” kan ta. Antingen så händer ingenting utan den fortsätter att vara en en-i-mängden-låt som inte gör så mycket för mig, eller så visar det sig att den effektivt fastnar i huvudet och blir någon form av guilty pleasure. Just nu så vet jag inte riktigt var jag har den och fortsätter därför att ha Tika på min preliminära förstaplats. 😀

Mer om Finlands förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Finland i ESC 2020“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2020 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2020-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Finland 2020: Lyssna på F3M:s UMK 2020-låt”

 1. Marcus

  Njae. Helt okej låt egentligen, och jag uppskattar attityden i låten… men produktionen och låtbygget går inte tillräckligt bananas för att leva upp till texten och attityden.

  Cicciolina fortsatt ohotad etta.

 2. Adri

  Ännu en låt från finska uttagningen som är… jamen, 3 av 5. Denna är svagare än Tika, men bättre än… Axel (hette han så? Han som presenterade en låt igår).

  Som talaren ovan hävdar, Cicciolina är även min etta! 🙂 ganska överlägset!

 3. Daniel

  Jag har också Ciccolina som favorit så här långt.

 4. Engsla

  Jag håller med, för lite bananas i produktionen. Fast det kanske är så här bananas ter sig för F3M, så vem är jag att klaga

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se