FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2020 genom den nationella finalen UMK 2020 den 7:e mars där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där de fem första bidragen nu finns att lyssna på.

På onsdagskvällen släpptes den femte låten: “Lover View” med Sansa, se nedan. Mer info om UMK 2020-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det femte “UMK 2020”-bidraget:

Lover View“, Sansa
(text & musik: Sansa, Yotto, Anton Sonin)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning så tror jag mig ha hittat min reserv-favorit i startfältet så här långt. Här finns en sval, nostalgisk känsla som jag tycker är väldigt tilltalande men ev. så balanserar den på gränsen till att vara lite väl sval. Vi får väl se hur det hela utvecklar sig och framför allt låter live. 🙂

Mer om Finlands förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Finland i ESC 2020“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2020 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2020-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Finland 2020: Lyssna på Sansas UMK 2020-låt”

 1. Marcus

  Det här gillar jag. Lite händelsefattig dock, men min nya tvåa. Cicciolina regerar vidare ohotad.

  För övrigt, har ni sett hur långt före Cicciolina är i views på Youtube? Hoppas, hoppas Finland väljer rätt för en gångs skull!

 2. Adri

  Detta känns som något jag verkligen verkligen borde gilla. Men istället är det bara ok. Känns som en låt man hade sin första fylla till. I alla fall om man är i min ålder. Det är ju trevlig nostalgi. Jamen, jag gillar detta. Men inte så mycket som jag borde gilla det ”på papperet”.

  ”Cicciolina” är min etta hittills 🙂

 3. JOHANNA

  Finland imponerar inte såhär långt. Så tråkiga låtar att jag dör….

 4. Schlagerpinglan

  @Marcus, Mmm… det ser ut att finnas en rejäl förhandsfavorit så här långt. Jag inväntar med spänning live-framträdandena, för själv har jag inget bidrag som jag tvunget vill se som vinnare (Tika är dock fortfarande överst på min lista) utan hoppas att bli övertygad under finalen (om nu inte Catharina Zühlke visar sig ha ett rejält speciellt bidrag). 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se