MoldavienSchlagerpinglan: I morgon, lördagen den 1:a februari, kommer TV-bolaget TRM att genomföra en live-audition för de 36 bidrag som hoppas få representera Moldavien i Eurovision Song Contest 2020.

TV-bolaget har ännu inte avslöjat om auditionen kommer att leda till ett internval eller om de tänker utse ett startfält till den nationella uttagningen “O Melodie Pentru Europa“, endast att juryn ska utvärdera artisternas sång-förmågor.

Ett av kandidat-bidragen i Moldavien:

My Wine“, Pasha Parfeni

Moldavien, Live-audition, 1:a februari:
Tid: kl. 14:00 (15:00 lokal tid)
Plats: Moldova 2 och trm.md/ro/moldova-2
Vad händer? En expertjury utvärderar de 36 artister som framför sina bidrag live inför juryn. Det är ännu osäkert om de tänker göra ett internval eller om de söker efter ett helt startfält till en nationell final.
Startfält: Lyssna på bidragen som skickats in till TRM
(Observera att ett bidrag diskats och ersatts.)
Mer info: Se trm.md för mer info om auditionen

Schlagerpinglan: Även om jag är rädd att jag förbrukat all min tur vad gäller auditioner tidigare i veckan då Vitryssland utsåg sina finalister så ser jag fram emot ännu en (förhoppningsvis) underhållande inför-ESC-sändning. 😀

Lite tråkigt är det dock att en av mina förhandsfavoriter, d.v.s. Che-MD, diskats men med ett så pass intressant startfält så kommer det säkert att dyka upp ett flertal guldkorn under sändningens gång. Just nu hoppas jag lite extra på Pasha Parfeni, Diana Rotaru och Irina Kit men precis som juryn så inväntar jag live-framträdandena innan jag ger någon slutlig dom. 😀

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se