Israel Schlagerpinglan: Efter över 30 avsnitt av The Next Star for Eurovision, den talangjakt som kommer att utse Israels representant i Eurovision Song Contest 2020, avklarats så återstår det 4 finalister.

Här nedan ser ni några smakprov på de fyra talangernas framträdanden under säsongen: ett från de inledande auditionerna, ett från mellanperidodens utgallringar samt två från de avslutande kvarts- och semifinalerna. Är ni intresserade av veta mer om vad som hänt under säsongen så finns mer info om uttagningen på min “Israel i ESC 2020“-sida medan alla framträdanden kan ses via mako.co.il.

Finalen av “The Next Star”, då Israels ESC 2020-artist ska utses, kan ses via Keshet 12 och mako.co.il i kväll, den 4:e februari, kl. 20:00 medan Israels ESC 2020-bidrag utses i en speciell show den 3:e mars.

“The Next Star for Eurovision”-finalisterna:
The Next Star for Eurovision
Eden Alene, Or Amrami- Brockman, Ella-Lee Lahav och Gaya Shaki
(Grafik: KAN – lånad från escxtra.com)

Smakprov på finalisternas framträdande under säsongen:

Eden Or Ella-Lee Gaya
Auditioner Alive Ma Ata Rotse Mimeni You Don’t Owe Me Set Fire to the Rain
Utgallringar Fallin’ Nitzakht iti hakol Into You Bad Romance
Kvartsfinaler Yehefa Aluf haolam Wild Enough idontwannabeyouanymore
Semifinaler Listen Zachiti le’ehov Royals Love on the Brain

Schlagerpinglan: Efter en lång säsong där jag mest rapporterat om resultaten och endast tittat på en del av deltagarnas framträdanden har jag nu lyssnat in mig på de fyra finalisterna och kommit fram till att jag faktiskt har två favoriter. Jag kan m.a.o. se både Or Amrami-Brockman och Ella-Lee Lahav som intressanta ESC-representanter.

Tidigare i år gjorde de en bejublad duett tillsammans, “Señorita“, som fick ett av säsongens högsta betyg… men att de skulle göra en “Monika & Vaidas” (Litauens Eurovizijos 2015 där två artister slog sig samman i finalen) är inte något jag hoppas på. Därför måste ett val göras och då blir det nog, lite oväntat då jag haft Or som min preliminära favorit hela säsongen, Ella-Lee Lahav jag hoppas lite extra på i kväll… om jag nu måste välja. 😀

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Israel i ESC 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se