ArmenienSchlagerpinglan: Nu på lördag, den 15:e februari, utser Armenien sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2020 genom finalen av Depi Evratesil 2020 där 12 låtar tävlar.

Bidragen har vi kunnat lyssna på sedan den 5:e februari och även om mycket kan förändras efter att jag sett live-framträdandena i finalen så kan jag redan nu redovisa vad jag tycker om de tävlande bidragens studioversioner.

Här nedan ser ni därför min personliga topp-12-lista:

Ett av de tävlande bidragen i Armeniens “Depi Evratesil 2020”:

Save Me“, TOKIONINE

Schlagerpinglans “Depi Evratesil 2020”-topp-12, 2020-02-12:
1. Save Me“, TOKIONINE
2. Life Faces“, ERNA Tamazyan
3. No Love“, EVA Rida
4. Chains On You“, Athena Manoukian
5. It’s Your Turn“, Gabriel Jeeg
6. Why?“, Karina EVN
7. Run Away“, Miriam Baghdassarian
8. What It Is To Be In Love“, Music Hayk
9. Ha, Take a Step“, Sergey and Nickolay Arutyunov
10. Butterflies“, Agop
11. Heaven“, Arthur Aleq
12. What’s Going On Mama“, Vladimir Arzumanyan

Schlagerpinglan: Som synes så är TOKIONINE min överlägsna favorit så här inledningsvis. Vinnaren av “Depi Evratesil 2020” kommer dock att bli den artist som framför sitt bidrag mest övertygande i finalen på lördag, och vem det blir återstår naturligtvis att se. Jag hoppas på det bästa, för rent låtmässigt så tycker jag att det vore synd om ESC 2020-publiken går miste om en sådan pärla som “Save Me” (enligt min smak) är. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Armenien i ESC 2020“.
Se även: “Lyssna på bidragen i de nationella ESC-2020-uttagningarna


Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Armenien 2020: Schlagerpinglans topp-12 (20-02-12)”

 1. Adri

  Jag tror stenhårt på min favorit ”Chains on you”. Men ta inte nån förlust i förskott, Pinglan. För jag tror att om någon kan konkurrera med den om vinsten så är det din favorit gissar jag! 🙂

 2. Adri

  De andra ska nog inte försöka ens 🙂 de får tävla om plats 3-12 😉

 3. JOHANNA

  “Chains on you” är den enda som är något att ha och det hoppas jag Armenien fattar med!

 4. Schlagerpinglan

  @Adri, De flesta kommentarer jag läst har “Chains on you” som överlägsen favorit… så jag förväntar mig inte att kunna jubla när väl vinnaren presenteras… men samtidigt så vet jag att favoriterna inte alltid håller hela vägen … så jag hoppas fortfarande på det bästa. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se