Tjeckien Tjeckien valde ut sitt tävlingsbidrag i Eurovision Song Contest 2020 genom onlineuttagningen Eurovision Song CZ 2020 som vanns utav Benny Cristo och låten “Kemama“.

För en tid sedan presenterades en Eurovision-version av tävlingsbidraget, men då den inte togs emot så väl av fansen så beslutade de sig för att göra ytterligare justeringar. Här nedan ser ni därför den slutliga Eurovision-versionen där det bästa från de båda versionerna sägs ha kombinerats. (Källa: wiwibloggs.com)

Den nya Eurovision-versionen av Tjeckiens ESC 2020-bidrag:

Lyssna på Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2020:
Bidrag / Artist: “Kemama”, Benny Cristo
Länkar: musikvideo: ESC-versionmusikvideo: originalversion
“Vidbir”-live-framträdandeakustisk version
eurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Ben Cristovao, Charles Sarpong, Osama Hussain
Se även: Resultatet av “Eurovision Song CZ 2020

Schlagerpinglan: Eftersom jag personligen inte var så förtjust i vare sig den första eller andra versionen av låten så inser jag att just denna omarbetning inte är något för mig. Jag håller dock tummarna för att ni som gillade låten till att börja med är nöjda. 😀

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Tjeckien 2020: Slutlig Eurovision-version av “Kemama””

 1. Adri

  Jag tycker lite synd om Benny. Man ser i kommentarsfältet att han vill ju verkligen göra folk nöjda, men folk fortsätter klaga. Han lär vara ny till Eurovision, för han borde lära sig att man kan aldrig göra alla ESC-fans nöjda.

  Jag gillar denna långt mer än den förra omgjorda versionen. Tror ”Kemama” kan gå till final, och det hoppas jag 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Mmm… det är alltid en risk när man börjar fila på något som redan vunnit. Ofta blir det ju just de där speciella bitarna, som är anledningen till att många gillar bidraget till att börja med, som filas bort. Att göra alla nöjda är dock omöjligt så det enda de egentligen kan göra är att få till en version de själva tycker är “den bästa”.

 3. Marcus

  Som jag skrev igår på videon, vi närmar oss Karolina Goceva och Od Nas Zavisi-territorium nu. Versionen hon tävlade med i Tallinn var den femte (!!) av låten.

  Iaf, klart bättre än förra. Det ska den ha plus för.

 4. Marcus

  På tal om det: Micke – och ni andra – vad tycker ni om ursprungsversionen av Od Nas Zavisi? Den var helt annorlunda när den väl kom till Eurovision. Jag frågade Micke särskilt pga av gitarrerna… ^^
  https://www.youtube.com/watch?v=NO8NkX_Oz8Q

 5. Adri

  Marcus: Inte sån enorm skillnad tycker jag, men liten fördel i mina ögon till versionen som framfördes i Tallinn! 🙂

 6. Marcus

  Du driver väldigt mycket med mig de senaste dagarna Adri, det är inte snällt mot en gammal gubbe som mig ;P

 7. Adri

  Marcus: Du är 9-10 år äldre än mig bara. Du är inte så gammal 🙂 Men vad skulle drivet vara? Att jag tyckte skillnaden var liten eller att jag föredrog ESC-versionen?

 8. Marcus

  Dels att du föredrar ESC-versionen – som är den överlägset sämsta – och att du tyckte For Life med Isis Gee är grym. Jag kan inte tro att någon människa menar allvar med något av de påståendena 😛

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se