KroatienEfter att TV-bolaget HRT bekräftat att de även inför Eurovision Song Contest 2021 tänker arrangera den traditionella, nationella uttagningen Dora för att utse Kroatiens tävlingsbidrag så har många undrat om förra Dora-vinnaren Damir Kedžo tänker göra ett försök.

I en intervju avslöjar han nu att han inte har några planer på detta då han inte har den rätta låten. Damir planerar i stället att ägna sig åt nya musikprojekt.
(Källor: dnevnik.hr och wiwibloggs.com)

Kroatiens bidrag i Eurovision Song Contest 2020:

Divlji Vjetre“, Damir Kedžo

Schlagerpinglan: Det är med blandade känslor jag tar emot detta besked. Å ena sidan tycker jag att det är väldigt tråkigt att Damir inte får tillfälle att tävla i Rotterdam, speciellt då hans “Divlji vjetre” var en av mina många ESC-2020- favoriter. Men, men… har han inte den rätta låten så är det ju inte mycket att göra. Förhoppningsvis får vi återse honom ett annat år då han hittat sitt bidrag. 😀

Denna kommentar var nästan identisk med den jag lämnade tidigare i dag under beskedet att Finlands Aksel inte heller kommer att göra något ESC 2021-försök. Se det inlägget här, för en snabb uppradning av andra ESC 2020-artister som inte verkar bli återvalda.

Mer om Kroatiens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Kroatien i ESC 2021“.

Relaterad information: Deadline för att skicka in bidrag till Kroatiens Dora 2021 passeras den 10:e december. Andra länder som tar emot bidrag till sina ESC-uttagningar/internval hittar ni här: “TV-bolag som tar emot ESC 2021-bidrag

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se