IsraelSchlagerpinglan: Förra onsdagen släpptes de 9 demoversioner som hoppas bli en av de tre som ska spelas in av internvalda Eden Alene till Israels låtuttagning inför Eurovision Song Contest 2021.

Efter att ha lyssnat på demoversionerna av bidragen i en vecka, och den första omröstningen pågår till den 13:e december, så tycker jag att det är dags att presentera min inledande topp-nio-lista, vilken ni kan se här nedan.

Ett av de tävlande bidragen i Israels ESC-låtuttagning 2021:

Ue La La

Schlagerpinglans “Israels ESC 2021-låtuttagning”-topp-9, 2020-12-09:
1. Ue La La
2. Set Me Free
3. Spilling Magic
4. La La Love
5. Rise Up Today
6. Shoulders
7. Coming Out
8. Flying
9. Can’t Stop a Hurricane

Schlagerpinglan: Precis som vid den första genomlyssningen så är det speciellt fyra låtar som tilltalar mig mer än de övriga och även om placeringarna skiftar så är det någon av de fyra jag hoppas tar sig vidare till final-omröstningen. Det kan kanske vara svårt att veta hur en mer genomarbetad version med Eden låter men det är ju aldrig fel att ha en bra låt i grunden. 🙂

Denna första omröstning pågår till den 13:e december, sedan går tittarnas två favoriter och ett kommitéval vidare i tävlingen. Dessa tre kommer att spelas in av Eden och genomgå ytterligare en omröstning mellan den 18:e och 24:e januari. Vinnarbidraget presenteras sedan i showen “Our Song for Eurovision 2021“ den 25:e januari.

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Israel i ESC 2021“.

Relaterad information: Se “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna” för fler länders pågående nationella uttagningar och presenterade potentiella ESC 2021-bidrag.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Israel 2021: Schlagerpinglans topp-9 (20-12-09)”

  1. Mats Wältare

    Jag personligen två favoriter låtar här som jag älskar “Ue La La” och “Can’t Stop a Hurricane” 5 låtar är helt ok och jag gillar dom men “Flying” är väldigt tråkig passar inte till Eden Alene och “La La Love” känns som att en unge här skrivit den och jag gillar inte riktigt det

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se