Schlagerpinglan: Under 20 lördagskvällar har Eurovision-fans tittat på historiska ESC-finaler tillsammans via YouTube, delat med sig av sina kommentarerTwitter under #EurovisionAgain och (med undantag av den första kvällen) röstat fram en ny vinnare.

Den första säsongen innehöll 15 ESC-finaler, vilka sändes varje lördag kl. 21:00. Vilka de var kan ni se här. Den andra säsongen bestod utav 5 ESC-finaler som presenterades en gång i månaden, Vilka de var kan ni se här nedan. (Se againvision för mer info om hur projektet fungerar.)

#EurovisionAgain

Tidigare #EurovisionAgain-år – Säsong 2:

Againvision-länkar Schlagerpinglan-länkar
Israel 20-07-18: Jerusalem 1999resultat #EurovisionAgaintillbakablick
Sverige 20-08-15: Göteborg 1985resultat #EurovisionAgaintillbakablick
Ukraina 20-09-19: Kiev 2005resultat #EurovisionAgaintillbakablick
Nederländerna 20-10-17: Haag 1976resultat #EurovisionAgaintillbakablick
Jugoslavien 20-11-21: Zagreb 1990 #EurovisionAgaintillbakablick
ESC-semifinal-special 20-12-19: Semifinal-special #EurovisionAgain
(Källa och grafik: againvision – Sammanställning: schlagerpinglan.se)

Schlagerpinglan: I kväll, den 19:e december, kommer #EurovisionAgain att bjuda på en speciell semifinals-show där ESC-fansens 26 semifinals-favoriter tävlar om att bli säsongens sista vinnare… men mer om det i ett eget inlägg lite senare. På återseende. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se