Australien Efter att ha postat ett flertal uppdateringar om hur arbetet med att utse sitt tävlingsbidrag utvecklade sig så bekräftade Montaigne i går, via instagram, att bidraget nu är utvalt. Vilken låt som blir Australiens bidrag i Eurovision Song Contest 2021, och när den presenteras, avslöjades inte. (Källa: escxtra.com)

Australiens internvalda ESC 2021-artist:

Montaigne (här med sitt ESC 2020-bidrag “Don’t Break Me“)

Schlagerpinglan: Montaigne har varit ganska frikostig med uppdateringar i jakten på det rätta bidraget och nu ska det bli intressant att se vilken sida som till slut vann. Montagne, som verkar föredra en egenskriven låt som passar hennes stil, eller hennes team, som föredrar ett samarbete med internationella låtskrivare?

Med tanke på att det inte blev den tidigare omnämnda utomjordslåten “JC Ultra” men att de ännu inte skrivit att de tackat nej till låten av Diane Warren så lutar det ju åt ett visst håll, men så länge de inte presenterat bidraget så kan man ju inte veta. Vem som än skrivit låten så hoppas jag att Montaigne är nöjd med valet och får en trevlig Eurovision-upplevelse. 🙂

Mer om Australiens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Australien i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Australien 2021: Montaignes bidrag är utvalt”

  1. Adri

    Jag hoppas bara det är mer spännande än den spekatukulärt ospektakulära ”Don’t break me”.

  2. Anton

    Don’t break me var min etta förra våren. Nu i efterhand har några låtar vuxit om den, men jag ser fortfarande Australiens bidrag som värdigt topp 5 från 2020-upplagan. Så jag har väldigt höga förväntningar och hoppas att Montaigne kan leverera en låt som får mig att lyssna oräkneligt många gånger på repat för andra året i rad.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se