Island TV-bolaget RÚV har bekräftat att det bidrag som internvalda Daði og Gagnamagnið ska representera Island med i Eurovision Song Contest 2021 kommer att presenteras den 13:e mars.

För tillfället håller gruppen på med förberedelser och låten, som innehåller en kör av inskickade röster, beräknas bli klar om några dagar. En musikvideo är också planerad och den är tänkt att släppas i slutet av mars.

Inför låtsläppet, den 27:e februari och 6:e mars, kommer RÚV att sända en tvådelad dokumentär om artisterna och deras deltagande i Söngvakeppnin 2017 och 2020 samt succén med “Think About Things“. Den 13:e mars är det då dags för presentationen och det kommer att ske i den nya nöjesshowen “Straumar“, vars första program kommer att fokusera på Eurovisions historia. (Källa: eurovoix.com)

Islands bidrag i Eurovision Song Contest 2020

Think About Things“, Daði og Gagnamagnið

Schlagerpinglan: Som sagt, sakta men säkert så fylls ESC-kalendern på med datum då vi kan ta del av tävlingsbidragen. Daðis bidrag vet jag inte alls vad jag ska ha för förväntningar inför då “Think About Things” var så pass speciellt men jag hoppas på det bästa. 😀

Mer om Islands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Island i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se