BulgarienInternvalda VICTORIA har nu presenterat den fjärde av de sex låtar som uppges vara potentiella låtar för hennes deltagande i Eurovision Song Contest 2021 som Bulgariens representant.

Phantom pain” är skriven av Victoria Georgieva, Helena Larsson och Oliver Björkvall och är en av de låtar som finns med på Victorias första EP “A little dramatic“.

Ett av Bulgariens potentiella ESC 2021-bidrag:

phantom pain“, VICTORIA (textvideo)

Låtsläppsschemat för Victorias potentiella ESC 2021-låtar:

20:e november ♥ “UGLY CRY (läs mer här)
14:e februari ♥ “imaginary friend (läs mer här)
15:e februari ♥ “dive into unknown (läs mer här)
16:e februari ♥ “phantom pain
17:e februari ♥ “the funeral song”
18:e februari ♥ “growing up is getting old”

Schlagerpinglan: Vid min första genomlyssning av “phantom pain” så var jag inledningsvis ganska säker på att detta var ett bidrag väldigt långt ifrån min egen smak och innehavaren av jumboplatsen så här långt. Något hände dock ungefär i mitten av låten och jag började så smått att gilla det jag hörde. Nu vet jag inte längre vad jag ska tro. 🙂 Så här långt hamnar låten på plats fyra av de fyra, med “UGLY CRY” som ohotad etta, men jag är lite smått nyfiken på vad ytterligare lyssningar kan göra med denna sista låt. 🙂

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Bulgarien 2021: Lyssna på Victorias “phantom pain””

 1. Adri

  Nä det här var klart sämst av allt som Victoria presenterat hittills.

 2. oe

  Ännu en fantastisk låt av Victoria. Jag har otroligt svårt att placera de tre i toppen, endast “imaginary friend” har jag kunnat “sålla bort” än.

 3. oe

  Är det förresten någon mer än jag som får lite Amanda Jenssen-vibbar, känns som att denna nästan hade kunnat vara med på hennes senaste (sista?) album Hymns from the Haunted, 2012.

 4. Johanna

  Sämst av de 4 hittills. Får hoppas på något riktigt bra bland de kvarvarande låtarna!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se