LettlandSom det tidigare avslöjats så kommer presentationen av Lettlands ESC 2021-bidrag att ske genom serien “Ka Uzvaret Eirovizija – Samantas Tinas Cels Uz Roterdamu)” (Hur man vinner Eurovision – Samanta Tīnas väg till Rotterdam).

I går sändes det tredje avsnittet, som ni kan se i efterhand via ltv.lsm.lv, där det talades om vad som gör en Eurovision-vinnare samt vilket budskap Samantas ESC 2021-bidrag har. Enligt eurovoix.com är det att alla kvinnor är jämlika, alla är “kvinnan”, “drottningen” med en egen krona. Se schemat för resterande program nedan.

Lettlands bidrag i Eurovision Song Contest 2020:

Still Breathing” Samanta Tīna

Schemat för Lettlands ESC 2021-internval:

16:e maj Artisten bekräftas (se TV-klipp)
14-15:e oktober Låtskrivarläger (resulterar i 11 låtar)
12:e februari Ka Uzvaret Eirovizija Del 1: Låtskrivarlägret (se ltv.lsm.lv)
19:e februari Ka Uzvaret Eirovizija Del 2: Scenkläder (se ltv.lsm.lv)
26:e februari “Ka Uzvaret Eirovizija” Del 3: Eurovision-vinnare (se ltv.lsm.lv)
5:e mars “Ka Uzvaret Eirovizija” Del 4: Framträdandet
12:e mars “Ka Uzvaret Eirovizija”
Tävlingsbidraget släpps
Del 5: Musikvideon

Mer om Lettlands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Lettland i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Lettland 2021: Följ Samanta Tīnas väg till Rotterdam – Del 3”

  1. Pato

    återigen, helt vettiga kommenterar som ingen hade reagerat negativt på. Du säger jag slösar din tid, du slösar snarare din egna tid. Finns inga påhopp, attacker eller svordomar här.

  2. Schlagerpinglan

    @Pato, Försök att se det från min synvinkel. Jag har endast en begränsad tid att lägga på bloggen och vill gärna lägga den på att göra uppdateringar och ha trevliga utbyten med mina följare, inte dividera med missnöjda personer som testar gränserna. Varje gång jag kommer tillbaka till datorn så är inkorgen fylld med olika kommentars-förslag av dig som du förväntar dig att jag ska läsa igenom och välja det bästa av. Ärligt talat så verkar de flesta mest vara för att se om de accepteras. Du har dock rätt i att det ser ut som att jag slösat min tid.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se