ESC2021 Efter att det konstaterats att personer i Polens och Islands delegation testats positivt för COVID-19 så fick även Maltas och Rumäniens delegationer, som bor på samma hotell som de smittade, hoppa över gårdagens invigning i väntan på de nya test-resultaten.

Akustisk version av Maltas ESC 2021-bidrag:

Nu har det avslöjats att inga av testerna från Maltas eller Rumäniens delegation var positiva så de är välkomna till arenan i dag för repetitionerna inför den första semifinalen.

Även testerna från Polens delegation var negativa men som en extra säkerhetsåtgärd får de fortsätta sin karantän tills onsdagen då de gör ett nytt test inför repetitionerna av den andra semifinalen.

Islands delegation, som ska tävla i den andra semifinalen, fortsätter även den sin karantän då de fortfarande väntar på testresultaten. (Källa: EBU)

Schlagerpinglan: Det här var ju goda nyheter, hoppas nu bara att de smittade inte blev alltför sjuka och tillfrisknar snabbt medan de andra i Rotterdam får hålla sig friska och njuta av sin speciella Eurovision-upplevelse. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se