Australien Fram t.o.m. den 26:e september tog TV-bolaget SBS emot bidrag till “Eurovision – Australia Decides“, den nationella uttagning som kommer att utse Australiens bidrag i Eurovsion Song Contest 2022, och nu är de redo att avslöja vem som valts ut till finalen den 26:e februari.

Australia Decides 2022

Namnen på de första låtskrivarna och artisterna som ska delta i “Eurovision – Australia Decides” kommer att presenteras i morgon, den 28:e oktober.
(Källa och grafik: SBS Eurovision Twitter)

Schlagerpinglan: Efter att Belgien presenterade sin internvalda artist Jérémie Makiese så har det inte hänt så mycket i ESC 2022-väg. Denna vecka, som ni kan läsa mer om på det aktuella veckoschemat, så har det däremot äntligen börjat hända saker då det tydligen inte bara är Israel som inleder sin “X Factor Israel” utan vi har även ett flertal namn från “Eurovision – Australia Decides” att se fram emot. 😀

Mer om Australiens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Australien i ESC 2022“.

Relaterad information: Observera att vi närmar oss deadline, 29:e oktober, för Danmarks DMGP 2022 och Spaniens “Benidorm Fest”. Andra länder som tar emot bidrag till sina ESC-uttagningar/internval hittar ni här: “TV-bolag som tar emot ESC 2022-bidrag

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Australien 2022: Australia Decides-deltagarna presenteras”

  1. Mr A

    https://www.facebook.com/8419133006/posts/10159637524273007/

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se