IsraelDen 6:e februari avgjordes finalen av “X Factor for Eurovision“, den talangshow som utsåg Israels bidrag i Eurovision Song Contest 2022. Av till slut fyra finalister valde några X Factor-domare (25%), en expertjury (25%) och tittarna (50%) Michael Ben David till vinnare.

I dag, den 14:e mars, presenterades vinnarlåten “I.M” i en lite tillputsad version med en tillhörande, officiell musikvideo, se nedan.

Den officiella musikvideon till “I.M”:

Lyssna på Israels bidrag till Eurovision Song Contest 2022:
Bidrag / Artist: “I.M”, Michael Ben David
Länkar: officiell musikvideo: Eurovision-versionfinal-framträdandestudioversion
Låtskrivare: Chen Aharoni, Lidor Saadia, Asi Tal
Se även: Resultatet av “X Factor for Eurovision 2022

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Israel i ESC 2022“ medan de övriga utvalda ESC 2022-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Israel 2022: Videon till tillputsade versionen av “I.M””

 1. Adri

  Nope. Nuh-uh. Det här är inte min kopp te. Framför allt börjar låten fruktansvärt. Det är svårt att göra en bra a capella-start på en sån här låt och det här introt är ett gigantiskt misslyckande ärligt. Greklands – som jag inte ens gillar så mycket heller – är ju många världar bättre då.

  Även om introt inte hade varit musiklöst ändå så är detta trots alla putsningar inte en låt som jag kommer ägna så mycket tid åt i maj. Och efter maj så är den nog borta ur mitt liv permanent.

  Men… en bra semifinalsöppnare, I guess? 🙂

 2. Pato

  Njae jag tror San Marino öppnar semin. Han är stor i Italien o man kanske vill knyta an det till Måneskin.. jag vet inte. Jag hade nog satt San Marino som öppnare o Rumänien som avslutare i semi 2

 3. Denis

  Ingen höjdare men kul att Israel tar oss med på gay disco.

 4. Johanna

  Den här låten är så hemsk och efter 2 fantastiska låtar med Eden Alene är jag sjyjt besviken på Israel då de hade bättre val än den här (typ alla andra låtar som var med)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se