Azerbajdzjan Nadir Rustamli, som internvalts till att få representera Azerbajdzjan vid Eurovision Song Contest 2022 framförde nyligen en akustisk live-version av tävlingsbidraget “Fade To Black” i en intervju med 12 Xal, se nedan.
(Källa: eurovoix.com)

Akustisk live-version av “Fade To Black“:

Lyssna på Azerbajdzjans bidrag till Eurovision Song Contest 2022:
Bidrag / Artist: “Fade To Black”, Nadir Rustamli
Länkar: akustisk live-versionofficiell musikvideo
Låtskrivare: Anderz Wrethov, Andreas Stone, Sebastian Schub, Thomas Stengaard
Se även: Mer info om det azeriska internvalet

Schlagerpinglan: Jag är ännu inte helt klar över vad jag egentligen tycker om “Fade To Black“ (den hamnade dock utanför topp-tio när jag sammanställde min senaste semi-2-lista). Det finns delar här som jag gillar men eventuellt så är helheten lite väl utdragen och släpig för min smak. Men, men… nu vet jag i alla fall att jag uppskattar Nadirs live-röst och det är ju alltid något. 😀

Mer om Azerbajdzjans förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Azerbajdzjan i ESC 2022“ medan de övriga utvalda ESC 2022-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Azerbajdzjan 2022: Akustisk live-version av “Fade To Black“”

 1. Engsla

  För mig bekräftar det tvärtom att jag inte gillar hans röst, låter alldeles för ansträngt för min smak 🙂

 2. Pato

  Låten kommer bara gå hem i Östeuropa…

 3. Adri

  Har sett att folk jämför denna som en omedelbar konkurrent till Australien. Men kom igen; den här är så mycket bättre!

  Men är den bra? Ne den är faktiskt bara helt okej.

  Men ser hellre framgång för denna än Australien! 🙂

 4. Pato

  Men Australiens låt är ju ingenting… bara en kille som gapar o gråter. Finns ju ingen låt.

 5. Micke

  Det här är en växare. Först hade jag den på plats 33. Nu är den uppe på plats 14

 6. Micke

  Det är ibland väldigt olika hur man ser på de bidrag som man tycker väldigt illa om. En del av dem ser man “storheten” i. Eller rättare sagt man ser varför så många tycker om dem trots att man själv tycker att de är dynga. Andra ser man det definitivt inte ett skit i…eller just det…man ser bara skit i dem.

  Ett av de bidrag i år som matchar den första beskrivningen är Norges bananer. Helt ärligt mina vänner. Jag tycker den är dålig till den grad att det är svårt att beskriva med ord. Men ändå. Jag ser och förstår precis varför så många tycker om den. Jag gillar själv bidrag som går lite bananas men den här är helt enkelt inte för mig

  Helt annat är det exempelvis med Israels bidrag som är helt ruttet rakt igenom. Där finns absolut ingenting som jag kan försvara den mot när det gället mitt eget agg mot den. Tvärtom begriper jag inte ens att den har släppts utan att någon protesterat.

  Sen finns det ytterligare en kategori av de jag tycker riktigt illa om och det är de som görs för “the thing” oavsett vad “the thing” nu än handlar om. I detta fallet i år pratar jag om Australien. Får magsyra bara jag pratar om den.

  San Marino tycker jag illa om för att den skitar ned allt vad rock är. Italien för jag hatar falsett. Spanien för att den är urtypen av det jag tycker illa om i ESC. Lettland för att den är sååååå töntig.

  Så då har jag befriat mig från dessa sju aber. Betydligt roliga att koncentrera sig på de riktigt bra i årets ESC och de är dubbelt så många som de riktigt dåliga. Det om någon är tummen upp för ESC 2022

 7. oe

  Verkar som att han kan sjunga i alla fall, men det känns inte som att han tog detta framträdande på allvar. Blir nog bättre i ESC.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se