ESC 2022 Schlagerpinglan: Här följer del 27 av de 40 presentationer av de bidrag som tävlar i Eurovision Song Contest 2022, inklusive länkar till bidraget i olika versioner, låttexten, intervjuer, snabbpresentationsvideor, relevanta infosidor, olika reaktioner på bidraget och mycket mer. (Jag uppdaterar med fler länkar efterhand.)

Genomgången inleds med lite information om landets ESC-medverkan genom tiderna och avslutas med en titt på oddslistan samt mina personliga åsikter om bidraget och dess chanser i Turin. Se samlingssidan för hela sammanställningen med betyg och länkar till de övriga ländernas presentationssidor.

Litauen i Eurovision Song Contest:

Litauen
Land: Litauen deltagit 21 gånger (+2020) – vunnit 0 gånger
TV-bolag: LRT se eurovision.tv för landets hela ESC-historik
Debutår: 1994 Ovidijus Vyšniauskas kom 25:a av 25 med “Lopšinė mylimai

Litauens tio senaste ESC-bidrag och resultat (+2020):
2021: Discoteque“, The Roop (Pabandom iš
naujo! 2021)
8:a i finalen
2020: On Fire“, The Roop (Pabandom iš naujo!) inställd tävling
2019: Run With The Lions“, Jurij Veklenko (Eurovizijos 2019) 11:a i semi 2
2018: When We’re Old“, Ieva Zasimauskaitė (Eurovizijos 2018) 12:a i finalen
2017: Rain Of Revolution“, Fusedmarc (Eurovizijos 2017) 17:e i semi 2
2016: I’ve Been Waiting for This
Night
“, Donny Montell
(Eurovizijos 2016) 9:a i finalen
2015: This Time“, Monika Linkytė and
Vaidas Baumila
(Eurovizijos 2015) 18:e i finalen
2014: Attention“, Vilija Matačiūnaitė (Eurovizijos 2014) 11:a i semi 2
2013: Something“, Andrius Pojavis (Eurovizijos 2013) 22:a i finalen
2012: Love Is Blind“, Donny Montell (Eurovizija
atranka Lietuvoje
)
14:e i finalen
2011: C’est Ma Vie“, Evelina Sašenko (Eurovizija 2011) 19:e i finalen
Se även “Litauens samtliga bidrag i Eurovision Song Contest

Litauen i Eurovision Song Contest 2022:


Litauens ESC 2022-bidrag: “Sentimentai”, Monika Liu

Lyssna på Litauens Eurovision-bidrag & lär känna artisten:

Bidrag: Sentimentai final-framträdandeofficiell musikvideolåttext
Fler tolkningar: semifinal-framträdandedeltävlings-framträdandeofficiell audio
live i Barcelonalive i Londonlive i Tel Avivlive i Amsterdam
live i Madrid“Eurovision House Party”-video
se även: Eurovision House Party: “Falafel” (Brass Version)
Låtskrivare: Monika Liu (t&m)
Semifinal: nr 3 i Semifinal 1 (10:e maj)
Uttagning: Pabandom Iš Naujo! 2022: TV-bolaget LRT utsåg sitt ESC-bidrag genom en uttagning med 34 tävlande bidrag, tre heats, två semifinaler och en final. 8 bidrag tog sig till finalen den 12:e februari där både juryn och tittarna gav sina 12-poängare till Monika Liu. Läs mer här: “Litauens Eurovision-bidrag 2022“.
Artist: Monika Liu (Monika Liubinaitė)
Monika Liu
(Foto lånat från Eurovision Twitter)
Sociala medier:
FacebookYouTubeSpotify
WikipediaEurovision.tv
Snabbpresentationer:
“Get to know”-video (av Mr Eurovision)
Video-intervjuer m.m.:
Interview with Monika Liu (av ESC Norge)
Interview with Monika Liu (av Wiwibloggs)
Interview with Monika Liu (av Wiwibloggs)
Interview with Monika Liu (av Wiwibloggs)
Interview with Monika Liu (av GEE)
Interview with Monika Liu (av ESCplus)

Reaktioner på bidraget (på engelska) & Odds:

ESC Bubble-video
(reaktioner & betyg)
ESC Bubble-text
(betyg & omröstning)
Wiwibloggs review-text
(inkl. teamets betyg)
Wiwibloggs-video
(Wiwi Jury 2022)
Odds att vinna (2022-04-28): botten-10 (plats 34) av de 40
Odds att gå till final (2022-04-28): topp-tio (plats 10) av de 17


Åsikter och spekulationer om Litauens bidrag och chanser i Eurovision 2022:

Schlagerpinglan tycker: Till final LitauenLitauenLitauenLitauenLitauen Betyg: 4 / 5
Betyg: 8 / 10
Lite förenklat så kan man säga att mitt personliga intryck av de litauiska uttagningarna är att de brukar vara långa med många tävlingsbidrag men med få riktiga pärlor. De senaste tre åren så har jag dock lyckats att hitta tre stora personliga favoriter och samtliga har otroligt nog vunnit, vilket jag är väldigt tacksam för. Efter “Run With The Lions“ och “Discoteque“ så är det nu dags för underbara “Sentimentai” att testa lyckan. Även om jag älskar den nostalgidrypande låten i studioform så tycker jag att den höjs flera steg när Monika Liu framför den live. Helheten blir helt fenomenal och en självklar finalist i mina ögon.
Schlagerpinglan tror: Inte till final (gränsfall)
Även om jag både hoppas på en finalplats för Monika Liu och tycker att hon “förtjänar” det (underhållande och karismatisk artist med en underbar låt som borde kunna tilltala både juryn och vissa tittare) så finns det bara tio finalplatser. Eventuellt så kan Litauen få Lettlands plats… men det är något jag inte kan ta ställning till förrän jag sett de båda bidragen framföras i semifinalen. Något säger mig dock att speciellt tittarna i väst inte kommer att uppskatta “Sentimentai“ tillräckligt (och juryn gör ju inte alltid vad man förväntar sig av dem) så jag gissar i nuläget på en knapp finalmiss för Litauen, tyvärr.

Uppdaterat 22-05-10: Vid min slutliga semifinalsgissning så ändrade jag mig och tror nu att Litauen går vidrare till final.

Fler ESC 2022-bidrags-presentationer hittar ni här: “Inför Eurovision Song Contest 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


26 kommentarer till “Inför ESC 2022: Litauen – “Sentimentai” – Monika Liu”

 1. Adri

  Monika är en av årets störigaste artister för mig faktiskt. Det finns nåt så “poserande” med hennes stil. Hon känns lite påklistrad.

  Och låten är jag inte heller ett stort fan av. Låten låter som något ett tecknat skelett dansar till. Det litauiska språket är iofs kul att få höra igen i tävlingen. Men det händer ju ingenting i låten. Låten börjar, pågår (TOTALT odynamisk) och så tar den slut.

  Så nja, låten är lite halvtrist och Monika stör mig. Men i studioversion (på Spotify, inte Youtube) där jag slipper se Monika Liu så kan jag tolerera den i alla fall.

  Men nä. Ruta Loop borde vunnit med fantastiska “Call me from the cold”.

  Tror? Utslagen.
  Tycker? Utslagen.

  02. Island – Systur – ”Með Hækkandi Sól”
  04. Serbien – Konstrakta – ”In corpore sano”
  06. Polen – Ochmann – ”River”
  08. Belgien – Jeremie Malkiese – “Miss you”
  09. Armenien – Rosa Linn – ”Snap”
  10. Nederländerna – S10 – ”De Diepte”
  11. Cypern – Andromache – ”Ela”
  12. Irland – Brooke – ”Thats rich”
  14. Danmark – Reddi – ”The Show”
  15. Portugal – Maro – “Saudade saudade”
  16. Kroatien – Mia Dimsic – ”Guilty pleasure”
  18. Nordmakedonien – Andrea – ”Circles”
  20. Malta – Emma Muscat – ”I am what I am”
  21. Estland – Stefan – ”Hope”
  23. Montenegro – Vladana – ”Breathe”
  24. Litauen – Monika Liu – “Sentimentai”
  25. Georgien – Circus Mircus – ”Lock me in”
  26. Slovenien – LPS – ”Disko”
  27. Lettland – Citi Zeni – ”Eat your salad”
  28. Ukraina – KALUSH – ”Stefania”
  30. Grekland – Amanda Tenfjord – ”Die Together”
  32. Finland – The Rasmus – ”Jezebel”
  33. Schweiz – Marius – ”Boys do cry”
  34. Moldavien – Zdob si zdub – ”Trenuletul”
  35. San Marino – Achille Lauro – ”Stripper”
  37. Israel – Michael Ben Davd – “I.M”
  40. Bulgarien – IMP – ”Intention”

 2. Mikaela

  Låten är medryckande och mysig, men inte riktigt något jag självmant lyssnar på. Och det är något med Monika som känns distanserat och skådespelande. Det skaver lite.

  Plats 19 av 40

 3. Mikaela

  @Adri, “kul” (eller?) att inte vara ensam om det intrycket av artisten.

 4. Micke

  I denna uttagning fanns det bara ett bidrag som jag tog till mig “I’ll be there“, Ieva Zasimauskaitė. Hur kunde den inte vinna? Svårt att förstå men en delsanning kan faktiskt vara en sak som jag normalt HATAR. Det förstör i stort sätt alla bidrag men här när det försvann blev Ieva på något sätt ensam på scen utan hjälp.

  Vad tusan yrar jag om? Pianot på scen. Jädrar så jag ogillar dessa otaliga bidrag vi påtvingats genom åren där tjejer och killar låtsasspelar på gitarr, trumpet or you name it. Finns inget töntigare. Men som sagt Ieva blev på något sätt övergiven och blottad utan pianot och bidraget tappade lite. Dock överlägset ändå.

  Vinnarbidraget då? Har sällan upplevt ett bidrag så i balansgång mellan urtöntigt och genialt. Precis samma sak med Monica. Är hon en helt fantastisk artist eller något som blev över efter en utekväll i Vilnius. Det är något påklistrat. Inledningsvis låg jag mest på det sistnämnda exemplet men ju längre tiden har gått desto mer har jag hittat i det hon gör och presterar på scen så nu färdas hon i mellanlandet. Bara att avvakta maj för att förhoppningsvis få full klarhet.

  BETYG (5/10) GODKÄND
  ——————————

  Litauens bästa ESC-bidrag:

  1. “We Are the Winners”, LF United (2006)
  2. “Something”, Andrius Pojavis (2013)
  (Två klasser bättre i deras egen uttagning)

  Litauens sämsta ESC-bidrag: ”Don’t come easy”, ”I´ve been waiting for this night” (2016)

  Litauens verkliga vinnare 2022: “I’ll be there“, Ieva Zasimauskaitė

 5. Pato

  LITAUEN – Monika Liu – “Sentimentai” #Eurovision 2022

  Det här är en hit. Ännu en låt som inte är gjord för svennebanan vilket inte stör mig ett dugg. Det här har blivit den mest spelade låten i Litauen. Monika är en superstjärna i hemlandet. Hon gör någon blandning mellan modern efterhängsen elektropop, spooky disco, rysk futurism, litauisk burlesk tillsammans med någon fransk jazz pop som är mycket bättre och mycket mer intelligent än tex. Frankrike ifjol.

  Den största behållningen här är faktiskt Monika själv. Jag avgudar Monika. Hon är bara bedårande. Hon är en riktig karaktär. Vilken extremt unikt sensuell rolig kvinna som lever ut helt på scenen. Om Barbara Pravi nästan vann hela kalaset i fjol så förtjänar det här att både gå till final och dessutom existera på vänstra resultat halvan på lördagen.

  Monika har dessutom allt Barbara saknade; sensualitet, charm, scennärvaro. Det är just de ingredienserna man behöver ha om man vill ligga på den högre nivån och framför allt om man ger sig på dessa typer av låtar. Jag tycker hon ska ha en femma baserat på en grym hit som kommer spelas överallt i Östeuropa och Monikas starka scennärvaro är inget minus direkt. En personlig favvis. Dessutom den ballaste hårfrisyren i år, haha. Det här är grymt.

  5/5

 6. Johanna

  För att jämföra med en låt i samma genre, nämligen fenomenala “Voila” från förra året. Voila var ju 5/5 i betyg och då dyker den här upp i år som ör mågon form av Litauisk variant på den låte bara att det är ljusår sämre. Jag brukar älska Litauen och det här är fördta gången sedan 2014 jag ibte vill se de i final. Dessutom känns det som att den här låten är minst 7-8 minuter lång. Jag tappar intresset innan första refrängen och alltså…..nej. Det är inte särskillt roligt detta. Ieva ellee Gebrasy skulle vunnit deras uttagning.

 7. Adri

  Pato: Oj vi är så opposite här. För jag ser ju Barbara som vida överlägsen Monika i charm- & scennärvarokategorin 🙂

  Monika är mer, som du säger (fast för mig är det negativt) en karaktär.

  Johanna: Helt med dig där. Denna låten verkar verkligen never ending när man lyssnar på den.

 8. Pato

  Jag tyckte Barbara var rätt dryg och spelade över. Det där kändes som en teater.

  Men egentligen är det väldigt stor skillnad på det här och Barbara. Det här är ju sovjetisk klubb musik, burlesk. Den här låten är ju dessutom kommersiellt gångbar, fast såklart i Östeuropa.

  Barbaras låt var ju mer en parodi på Edit Piaf. Låten tvär dog efter finalen, dessutom.

 9. Adri

  Pato: I see. Agree to disagree där.

  Grejen är ju att i nån mån är alla artister skådisar. Jag såg ett gammalt klipp från en presskonferens på 80-talet där musikvideons vara eller icke vara diskuteras. Där säger nån snubbe från ett band, om det är Aha eller Duran Duran eller Hall/Oates nåt i stil med “Vi är artister, inte skådisar” varpå Madonna kontrar med att “Fast vi är skådisar. Det är ett skådespeleri som sker på scenen hela tiden”.

  Och jag är med henne i det. Men det är väl kanske att jag inte finner Monikas skådespel trovärdigt. Jag märker hennes skådespel.

  Gällande Voilas liv efter tävlingen så tycker jag nog den levde kvar. Toppliste-låt, spelades en del på radion. Jag och mitt gäng spelade den mycket när vi bara chillade vid poolen.

  Men sen har jag ju påpekat att jag inte direkt letar gångbara hits i tävlingen. Kul om man hittar det, men inget måste. Som sagt gläder det mig ännu mer när nåt kommersiellt ogångbart vinner, för detta är inte en radiotävling ju 🙂

 10. Pato

  Men det var ju en riktigt kass topp 10 vi hade förra året.

  Frankrike var inte så bra tyckte jag

  Schweiz var bra, grabben var ju en talang men låten var brutalt överproducerad.

  Island var usel

  Ukraina var bra, inget märkvärdigt men den borde ha kommit högre.

  Finland var usel, någonslags dagis rock n roll.

  Malta var usel, det lät illa och det där var så galet överhypat.

  Litauen var bra, grymt bra. Den borde ha trängt sig in i topp 5. Så den hörde hemma där.

  Ryssland, det var förmodligen det värsta Ryska bidraget nånsin i Eurovision. Men hon var ju modig på en annan nivå, så det kan jag ge henne,

  Och sen Grekland som var som en dansande Barbiedocka.

  Så för mig dom ända som hörde hemma på topp 10 i fjol var Italien, Schweiz, Ukraina och Litauen.

  Jag saknade Bulgarien, jag saknade Belgien, jag saknade Cypern, jag saknade Albanien, jag saknade Moldavien, jag saknade Serbien…

  Så jag var nog rätt sur förra året haha

 11. oe

  Fräck låt med lite tidlöst sound, kul. Kanske inte riktigt lika bra som “Voila”, men nästan. Denna har bättre “driv”, men saknar å andra sidan lite dynamik. Hade nog behövt lite mer variationer för att riktigt lyfta. Men en stark 7/10 blir det.

  Nederländerna 10/10
  Belgien 8/10
  Schweiz 8/10
  Kroatien 8/10
  Armenien 8/10
  Litauen 7/10
  Island 7/10
  Polen 7/10
  Danmark 6/10
  Georgien 6/10
  Estland 6/10
  Montenegro 6/10
  Cypern 6/10
  Slovenien 5/10
  Portugal 5/10
  Malta 5/10
  Irland 5/10
  Grekland 5/10
  Finland 5/10
  Serbien 5/10
  Ukraina 4/10
  Israel 3/10
  Moldavien 3/10
  Nordmakedonien 2/10
  Bulgarien 2/10
  San Marino 2/10
  Lettland 1/10

 12. Pato

  Du har rätt i att Eurovision är ingen tävling om vilken som funkar bäst på radiokanalerna men varje år måste ändå flera låtar ha ett liv på ett eller annat sätt och då är olika streamingtjänster en tillgång Låtarna måste ju liksom leva vidare på något sätt, annars tappar tävlingen all sin relevans.

  En låt som går hem litegrann på en tv-kväll men dör dagen efter tycker inte jag är så intressant.

 13. Denis

  Verkar vara rätt ensam om att tycka om denna..
  Jag älskar Monica, hennes sätt hennes uttryck. Gillar framför allt retro känslan. Låter som något från 90- talet, på ett bra sätt.
  Detta är årets lounge/ chill låt för mig, en sådan låt man ser sig själv sitta i en lounge, ta en dryck och bara njuta!
  7/10. Vet ek vilka chanser den har men jag kommer lyssna mycket på den..

 14. Micke

  Ser att ni haft ett snack om Barbara Pravi kontra Monika Liu.

  Det jag nu kommer att säga är inte menat att hylla någon eller dissa någon utan mer ett sätt att beskriva skillnad mellan de stora och de som medverkar i ESC normalt.

  Barbara var en present ESC fick sig till skänks. Hon tillhör de stora sas. Monika (inget ont om henne) är ESC. Hon tillhör de skikt där under som oftast medverkar i ESC. Menar jag då att hon är dålig eller så. DEFINITIVT INTE. Men hon ÄR INTE däruppe. Hon spelar i andra divisionen. Hon är klart bättre än medelmåttan men INTE i eliten. Inte ens Barbara är där men hon knackar kraftigt på dörren.

  Alltså inte menat att dra ner Monika. Har jag inte minsta intresse av för hon är duktig. Jädrar om jag hade kunnat förklara detta bättre. Då hade jag aldrig någonsin känt att jag behöver förklara hur jag ser på mitt vanliga musikliv och ESC 🙂 För snacket Barbara/Monika förklarar detta mycket bra 🙂

 15. Nathalie

  Barbara Pravi kändes för mig alltför mycket som en Edith Piaf-kopia- vilket inte alls är fel egentligen.

  Monika Liu är som en 20-tals flapper. Jag tycker om låten, även om jag skulle önska att den lyfte lite mer på slutet. Men om jag ska vara helt ärlig tycker jag mer om henne som artist, hennes fenomenala scenframträdande än låten i sig. En självklar finalplats för mig.
  Underbart förövrigt med en låt på litauiska!

 16. Micke

  Kan tyckas vara en märklig fråga men jag ska förklara den sen.

  Finns det någon video eller nåt där Monika Liu framför sin vinnare i gulaktig klänning?

 17. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag har sett många olika framträdanden med Monika men någon gulaktig klänning har jag inte sett. Blått en gång men annars endast svart/silver-färgade kläder.

 18. Micke

  @Pinglan, märkligt. Jag måste nog be Monika om ursäkt om jag varit för negativ till hennes scenframträdande.

  Litauen hade sin uttagning under den period då jag var less på hela ballongen. Fel låt vann överallt och jag var inne i en period då jag inte gav mycket tid åt artisternas framträdanden. Min absoluta favvis i Litauen var Ieva men hon vann givetvis inte. Kollade inte många framträdanden och det jag minns från Monica var en urtöntig höftdans hon höll på med.

  Därför har jag aldrig greppat de som hyllar hennes framträdande. Nu kollade jag på hennes framträdande och inte tusan håller hon på med någon töntig höftdans. Fattar nada. Mitt minne var gul klänning. Därför jag frågade 🙂

  Utan höftdansen såg hon bra mycket bättre ut 🙂

 19. Schlagerpinglan

  @Micke, Minnet kan spela en många konstiga spratt. 🙂

  (Men jag har naturligtvis inte sett allt som cirkulerar så kanske minns du rätt ändå.)

 20. Micke

  @Pinglan, kanske nån annan här minns 🙂

  En sak jag däremot minns och aldrig kommer att glömma är att pandemin stal en trolig seger till ett av de vackraste bidraget någonsin. Du nämnde just att han skulle vara med i maj månad. Varje gång jag hör bidraget häpnar jag, i synnerhet från 2.29 och resten då jag försvinner in i en dimma av tvivel på att jag verkligen befinner mig i ESC. Så jädra mäktigt

  https://www.youtube.com/watch?v=tPv9ZPXmFWU

  Får jag fråga dig en sak Pinglan? Vad var det egentligen som för ett antal år sedan fick en flicka att ta steget ut till att bli den frälsta schlagertjej som tog steget in i en värld av schlagers som sen blev Schlagerpinglan?

 21. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag har “alltid” haft ett stort ESC-intresse och följt tävlingen sedan barnsben och sluka allt som skrivits om den. När det började dyka upp allt mer på internet om tävlingen (och SVT och många andra inte ens hade någon speciell sida om det) så ville jag ha ett enkelt sätt att samla ihop information om och följa allt ESC-relaterat (samtidigt som jag hoppades att kunna hitta några likasinnade) och på den vägen är det. Resultatet är mer än jag vågat hoppas på och gör att jag får ut ännu mer av ESC-upplevelsen. Så tack för det, alla ni som deltar här. 😀

 22. Lukas (ESC-Panelen)

  VAD JAG TYCKER:
  Detta är en lite mystisk låt som bryter av mot de två tidigare, som Litauen bjuder på. Mycket influenser av gammal lounge/jazz och lo-fi, det låter ju som att det skulle bli väldigt intressant, och dessutom första gången sen 1999 som vi hör en låt på litauiska. Men jag tappade av nån anledning intresset efter någon minut eller så. Det måste helt enkelt bara vara en fråga om smaksak just för stunden, men av nån anledning kan jag inte pressa mig högre än en tvåa.

  Betyg (0-5): 2

  VAD JAG TROR:
  Lite svårt att säga. Det känns som att Litauen ändå borde gå till final bara på formen som just nu pekar uppåt. Men jag är lite tveksam till deras utgångsläge då de går ut rätt tidigt. Hur länge överlever en sån här låt i folks minne? Å andra sidan kanske den kan uppfattas som en frisk fläkt efter Lettlands travesti…

  Final? Kanske…

 23. Micke

  @Pinglan, det är du som ska ha detta tack för allt det du gör. Det ska du veta att det är 98% säkert…MINST att jag varit borta även från ESC om jag inte hade hittat din blogg. Jag var så less och besviken på utvecklingen i främst MF som jag sen droppade.

  Väl här fick jag mycket serverat. Främst att jag fick kvar intresset och att det passade mig enormt med tanke på det jobb jag har. Ibland fullt ös och ibland mycket väntan. Då passar detta perfekt 🙂

  Under de dryga 10-15 år jag varit här (vet inte) har jag haft 4 ESC-dippar, varav två de senaste åren. Det värsta var för ett gäng år sen när jag sa hej till er alla och hoppade…trodde jag 🙂 ESC-idioten i mig är stor och kämpar emot 🙂 Plus att ni här även skrivit en del som fått kvar mig.

  Nu hoppas jag det inte blir nån femte gång utan att det rullar på. Så länge inte Israel, Spanien eller Italien vinner så är det lugnt.

  Mitt intresse startade också tidigt. Mina föräldrar har kvar inspelningar från att jag var fyra år och hade mig med låtarna 🙂

  Tack än en gång för det du gör Pinglan

 24. Schlagerpinglan

  @Micke, Ja, det går upp och ner men om man ger upp vid en dipp så missar man alla guldklimpar som garanterat kommer att dyka upp vid nästa årgång. 😀

 25. Engsla

  Det här är så segt. Men det syns att sångerskan gillar att stå på scen, det är på litauiska (så jag behöver inte bry mig om hurdan texten är), och det är ju alltid kul att det finns olika sorters musik i tävlingen, även om det inte tilltalar mig i just det här fallet 🙂

 26. Zacke

  Jag tycker om de nostalgiska soundet,, men låten i sig är ganska tråkig. Den pågår och pågår utan att komma någonvart. Ett plus till Monika dock, som jag tycker är riktigt bra.

  Betyg 4//10

  2: Nederländerna 9,5//10
  4: Grekland 9//10
  5: Danmark 9//10
  7: Finland 9//10
  9: Armenien 8//10
  10: Schweiz 8//10
  12: Island 7//10
  13: Ukraina 7/10
  14: Serbien 7//10
  15: Estland 7//10
  17: Moldavien 6//10
  18: Belgien 6//10
  20: Polen. 6//10
  23: Georgien 5//10
  24: Cypern 5//10
  25: Irland 4//10
  26: Kroatien 4//10
  27: Litauen 4//10
  29: Montenegro 3//10
  30: Slovenien 3//10
  31: Portugal 3//10
  32: Bulgarien 3//10
  33: Nordmakedonien 2//10
  37: San Marino 1//10
  38: Israel 1//10
  39: Lettland 1//10
  40: Malta 0//10

  ———————-
  Topp 3 Litauen

  1: ”Discoteque” (2021)
  2: ”When we’re old (2018)
  3: ”Happy you” (2002)

  Sämsta från Litauen: ”Love is blind” (2012)

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se