Sakis Rouvas återkomst?

2007-06-04 (måndag)

När Sakis Rouvas, som sjöng ”Shake it” för Grekland 2004 och var värd för ESC i Aten 2006, talade med Love Radio om hans åsikter om årets ESC så framkom bl.a. att han:

 • tyckte att vinnarlåten ”Molitva” var kraftfull och förtjänade att vinna.
 • tyckte att Verkas framträdande var extraordinärt och väldigt humorfyllt.
 • var chockad över att ”Comme Ci, Comme Ça” med Evridiki från Cypern inte tog sig vidare från semin.
 • på frågan om vad han tyckte om årets grekiska bidrag, ”Yassou Maria” med Sarbel, svarade diplomatiskt: ”Jag har hört bättre låtar, och sämre givetvis. Man kan aldrig vara 100% säker på vilken låt som är den bästa att representera sitt land.”
 • tyckte att det varit väldigt skojigt att vara med i ESC och skulle kunna tänka sig att vara med igen. Han sade dock att han tyckte att andra artister också borde få chansen att vara med.
 • (Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

  Schlagerpinglan: Tja, varför inte? Han är betydligt bättre och mer underhållande än de flesta andra som uppträder på ESC. Så honom ser jag gärna igen. Detta p.g.a. hans artistiska talanger, inte hans utseende. Hur så många tjejer kan tycka att han är snygg är för mig ett mysterium.

  Detsamma gäller ryska Dima Bilan (”Never let you go”, 2006) som enligt esctoday.com blivit nominerad till att få priset ”Dream Guy” av Elle Magazine. OK, på långt håll så ser de riktigt bra ut, men ju närmre man kommer desto värre blir det. Nog för att det inte kryllar av snygga killar i ESC, men inte tillhör de toppskiktet inte.

  När nyhetstorkan sätter in på allvar kanske jag sammanställer en lista på vilka ESC-killar som egentligen är värda att nomineras till titeln ”Dream Guy”. Så mycket kan jag säga att varken Sakis eller Dima är med där. Inte med efternamnet Bilan i alla fall.

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  Kommentarer är avstängda.


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se