Sjätte isländska finalisten

2007-11-15 (torsdag)

Schlagerpinglan: Det dröjde ganska länge innan någon brydde sig om att lägga ut “Hvað var það sem þú sást í honum?” med Baggalútur på YouTube. Efter en första, snabb genomlyssning så förstod jag varför: släpig country är inte skoj.

Efter att ha lyssnat på den några gånger till så kom jag fram till att detta ändå är min favorit bland finalisterna så här långt. Med en lättsmält melodislinga och karismatisk sångare så kommer man tydligen undan med det mesta, t.o.m. country och löjliga hattar.

Länk till finalisten i Söngvakeppni 2008:
“Hvað var það sem þú sást í honum?”, Baggalútur, YouTube

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se