San Marino väljer internt

2008-02-12 (tisdag)

San Marino har bestämt sig för att välja sin representant till Eurovision Song Contest 2008 internt och annonserar nu efter låtar. Senast den 25:e februari vill de ha in bidragen, tillsammans med artisternas CV:n och foton. På vilket språk bidragen ska vara finns det dock ingen information om. Mer info här.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Jag vet att man inte ska ha för stora förhoppningar på ett nybörjarland, men jag kan inte låta bli. Förhoppningsvis så lyckas de vaska fram något som lätt tar dem vidare från den första semifinalen den 20:e maj.

Jag unnar dem all lycka. Inte minst eftersom, som jag tidigare skrivit, det blir en välförtjänt knäpp på nosen på både Italien och Österrike om de får till ett hyfsat resultat. Lycka till San Marino!

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se