Halvtidsresultat

2009-10-14 (onsdag)

Schlagerpinglan: Så…. då har jag lyssnat igenom ungefär hälften av alla de bidrag som hoppas bli Webbjokern 2010 och snacka om att det varit en berg-och-dal-bana. 😀 En del roligt, en del totalt oförståeligt, en del generande dåligt, ganska mycket mediokert men även en del låtar som eventuellt kan växa till sig efter ett par lyssningar.

Från början var det meningen att jag skulle välja ut favoriter efter hand som jag lyssnade på låtarna men ribbläggningen blev alltför svår. I stället väntar jag med mina tips tills jag lyssnat på alla bidragen, vilket borde vara klart tills i morgon kväll.

(Av de bidrag jag lyssnat på hittills är i alla fall nr 038En paus” och nr 119Piano” favoriter.)

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Halvtidsresultat”

 1. Andreas

  Har suttit och lyssnat på dom flesta själv.
  Många är ju jättedåliga, ska bli kul att se vad du tycker om våran.
  Nu finns den på min blogg i alla fall!

 2. Tony

  Tycker att “Piano” verkar väldigt bra, den var härlig. Ska bli spännande att se din lista i morgon kväll.

 3. Stefan

  jag följer din blogg intersserat och kan också konstatera att det finns de som, vi själva exempelvis, har lagt ner ett par hundra timmar på de inskickade låtarna medan andra har lagt ner en kvart låter det som. Ska bli intressant och se om du får med någon av våra bidrag under dina favoriter. vi har ialla fall 2 av bidragen favorittippade i Facebook som går varm just nu.

 4. Rickard

  Gillar 133 med shadow girl 🙂

 5. Jessica Blomqvist

  Hej Pinglan!
  Väntar med spänning till du kommit fram till mig, Vi som lever!

 6. ossian

  Jag tyckte också piano var rätt bra. Annars tycker jag att nr 116: open up your heart är en höjdare som förtjänar att gå långt. Även om jag tyckte videons “poäng” i slutet var lite fånig. Min egen video (087:Kom ut i månskenet) tycker jag också rätt bra om. Även om min sång tyvärr är lite otight i första refrängen. Det blir spännande att höra expertschlagerpinglans slutliga dom…

 7. Schlagerpinglan

  Andreas, Jessica och ossian,
  Nu har jag skrivit om era bidrag också (inte med så många ord, men ändå) och jag önskar er lycka till i tävlingen.

  http://www.schlagerpinglan.se/blog/2009/10/19/lite-fler-webbjokern-tips/

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se