Äntligen dags för final!

2010-03-13 (lördag)

Schlagerpinglan: I kväll klockan 20:00 (på SVT 1 och svtplay.se) är det äntligen dags för finalen av Melodifestivalen 2010. De tio finalisterna ser ni här nedan.

Finalen Melodifestivalen 2010, 13:e mars, startordning:
1. “You’re Out Of My Life“, Darin (Joker)
2. “Jag vill om du vågar“, Pernilla Wahlgren
3. “We Can Work It Out“, Andreas Johnson
4. “Kom“, Timoteij
5. “Hollow“, Peter Jöback (Joker)
6. “Unstoppable“, Ola
7. “I Did It For Love“, Jessica Andersson
8. “Keep On Walking“, Salem Al Fakir (Joker)
9. “This Is My Life“, Anna Bergendahl
10. “Manboy“, Eric Saade

Schlagerpinglan: Eftersom jag inte har en aning om vilket av dessa tio bidrag som skulle klarat sig bäst i Oslo (fast jag tror mest på Saade och Timoteij) så fortsätter jag att heja på det bidrag som jag personligen tycker är bäst, d.v.s. “Manboy” med Eric Saade.

Kanske visar det sig att favoriten Anna Bergendahls bidrag gör succé i Oslo och då blir jag naturligtvis glad att inte alla har samma smak som jag men fram tills dess att jag blivit överbevisad så håller jag tummarna för Eric, Salem Al Fakir (trots Björn Gustafssons inhopp), Timoteij och Darin.

Må bästa bidrag vinna!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Äntligen dags för final!”

 1. Rickard

  Synd att Al-Fakir gör så här med sitt bidrag! Drar säkert röster, men det blir svårt att ta låten på allvar nu!

 2. Schlagerpinglan

  Rickard, Mmm… nog för att jag var lite osäker på om ett vanligt piano-framträdande var så roligt men det var ju inte denna sortens “skoj” som jag efterfrågade. Vi får väl hoppas att det inte blir så löjligt som det låter att det skulle kunna bli.

 3. rosenblom

  Det enda som är klart är väl att Anna inte vinner…? Jag tycker åtminstone att jag tydligt gjort klart för det. Sämsta startnumret. AB/Sifos undersökning som alltid slår fel (även om AB vill lura oss att tro annat)

  Hoppas att Darin, Johnson eller Jöback vinner. Kan stå ut med Salem och Saade också.

 4. Trh

  MEN VAAAAAAAAAAAAA?
  Vad fan gjorde Björn Gustavsson på scenen när Salem sjöng?
  Nä nu slutar jag rösta på honom 🙁

  Manboy och Jöback får min röst iaf…

 5. Rickard

  Anna!!! Hon vann!!! Oslo nästa 😀 😀 😀

 6. Trh

  Anna var bra. Men inget annat. Enligt mig.
  Manboy eller Salem borde vunnit. Och jag röstade över 30 gånger på Hollow haha.

 7. Schlagerpinglan

  rosenblom, Varför har du inte rätt när det verkligen gäller? 😉

  Rickard, Visst Oslo nästa. I alla fall för ett semifinal-uppträdande. Om det blir mer återstår att se.

  Trh, Precis min mening: Saade eller Salem.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se