Azerbajdzjan För några dagar sedan avslöjade TV-bolaget İctimai att de internt valt ut Elnur Huseynov att återigen få chansen att representera Azerbajdzjan i Eurovision Song Contest.

Vid Eurovision Song Contest 2015 kommer Elnur att tävla med låten “Hour Of The Wolf“, vars officiella video ni ser här nedan.

Lyssna på Azerbajdzjans bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Hour Of The Wolf”, Elnur Huseynov
Länkar: officiell videostudioversiontext
Låtskrivare: Nicolas Rebscher, Nicklas Lif, Lina Hansson, Sandra Bjurman

Schlagerpinglan: När jag hörde “Hour Of The Wolf” för första gången så tyckte jag att det lät väldigt lovande och jag trodde att den skulle kunna växa till sig och bli något speciellt. När jag senare lyssnade på den igen, för att placera bidraget i min första semifinal-två-lista, så kändes den tvärtom väldigt anonym och ointressant. Förmodligen berodde detta på att Montenegro presenterat sitt bidrag och att Azerbajdzjans bidrag då bleknade i jämförelse. Vi får väl se vad som händer när ytterligare lite tid gått.

Mer om Azerbajdzjans förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Azerbajdzjan i ESC 2015“.

Fler officiella videor, live-framträdanden, låttexter, info om ESC-förberedelser samt i vilken semifinal länderna tävlar hittar ni här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2015“.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Videon till Azerbajdzjans “Hour Of The Wolf” (Elnur Huseynov)”

  1. davve

    Låten kommer säkert topp10 i finalen. Men tror låten trots att den är skriven av svenskar tilltalar en öst europeisk publik från länder som georgien..osv…

    men svårt att säga hur det går …

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se