SverigeSchlagerpinglan: Finalen av Melodifestivalen 2016 avgörs inte förrän den 12:e mars men redan nu har Frans, den nya favoriten till att vinna hela tävlingen (i alla fall enligt unibet.com), presenterat musikvideon till sitt tävlingsbidrag “If I Were Sorry“, se länk här nedan.

Se videon / framträdandet / texten till Frans “If I Were Sorry”:
officiell videolive-framträdandelåttext

Schlagerpinglan: Hmm… efter att jag sett den fjärde deltävlingen så var jag väldigt imponerad av Frans framträdande. Nu när jag endast hör låten och tittar på videon så kommer det inte alls upp i samma wow-klass. Det ska m.a.o. bli riktigt intressant att se i finalen om det fortfarande fungerar live eller om magin försvinner när förväntningarna höjs. Men, men… först ska vi se fyra Andra Chansen-dueller innan vi är framme vid finalen. 🙂

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Sverige i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Videon till Frans “If I Were Sorry””

 1. Chimaera

  Är det nån mer än jag som kommer att tänka på detta? Det gick inte så bra för Roman i Baku va… http://youtu.be/7nbG3IF70Gk

 2. Adri

  Chimaera: beror på vad man definierar som bra. Roman och “Standing still” kom på åttonde plats 🙂

 3. Chimaera

  @Adri ah då så, det får väl räknas som bra. Blir det topp tio för Frans då?

 4. Brizz

  Jag tillhör dom som inte förstår den här Franshysterin alls. Det är verkligen en konstig känsla för normalt när jag inte gillar ett bidrag brukar jag ändå förstå varför andra kanske går igång på det.
  I det här fallet är jag helt lost. Jag tycker att låten är totalt ointressant och Frans själv har varken sångröst eller scenspråk. Tvärtom går han omkring och ser ut som om han skiter i hela grejen, inte tar det på allvar. Är det möjligen det sistnämnda som lockar?
  För mig känns det lite grand som att detta är en typisk grej som går hem i Sverige men inte fungerar alls utomlands. Jag får Anna Bergendahlvibbar av det och är rädd att han kommer att bli nollad av juryerna när det blir dags för ESC.
  Det är verkligen trist för i år har vi massor av andra låtar att välja på som skulle fungera utmärkt även i ESC-sammanhang.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se