Sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför den första deltävlingen av Melodifestivalen 2017, den som utspelar sig i Göteborg den 4:e februari.

Som vanligt så var det inte bara publiken som följde repetitionerna utan även en mängd journalister. Är ni intresserade av hur det såg ut så hittar ni rapporter och bildspel därifrån både från expressen.se och Aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom så bjuder SVT på väldigt mycket info på svt.se/melodifestivalen, bl.a. Minut-för-minut-schema och foton från repet.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben där 720 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds
1. “Hold On“, Nano (40,6%) 1. Nano (1.10)
2. “Her Kiss“, Boris René (17,2%) 2. Ace Wilder (1.45)
3. “Wild Child“, Ace Wilder (16,7%) 3. Boris René (2.50)
4. “Road Trip“, De Vet Du (14,3%) 4. De Vet Du (3.50)
5. “Amare“, Adrijana (5,0%) 5. Dinah Nah (4.00)
6. “One More Night“, Dinah Nah (4,7%) 6. Adrijana (12.00)
7. “Mitt liv“, Charlotte Perrelli (1,5%) 7. Charlotte Perrelli (26.00)
(Källor: melodifestivalklubben.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Då jag själv fortfarande håller tummarna för Ace Wilder och Dinah Nah så var väl varken publikundersökningen eller de uppdaterade oddsen någon vidare munter läsning. Visserligen så har jag bara hört en minut av bidragen (2:30 släpps i morgon kl. 14:00) så än är det kanske lite väl tidigt att dra några slutsatser. Dessutom så brukar det ju inträffa lite mer eller mindre oväntade saker när tittarna släpps lös för att rösta på lördagskvällen. Än kan allt hända. 😛

Se även: “MF-Veckoschema” – “Melodifestivalen 2017” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2017

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se