Sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2017, den som utspelar sig i Malmö den 11:e februari.

Som vanligt så var det inte bara publiken som följde repetitionerna utan även en mängd journalister. Är ni intresserade av hur det såg ut så hittar ni rapporter och bildspel därifrån både från expressen.se och Aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom så bjuder SVT på väldigt mycket info på svt.se/melodifestivalen, bl.a. Minut-för-minut-schema och foton från repet.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben där 695 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds
1. “A Million Years“, Mariette (30,2%) 1. Mariette (1,12)
2. “Good Lovin’“, Benjamin Ingrosso (29,7%) 2. Benjamin Ingrosso (1,15)
3. “I Don’t Give A“, Lisa Ajax (21,2%) 3. Lisa Ajax (2,25)
4. “Hearts Align“, Dismissed (7,6%) 4. Dismissed (4,50)
5. “Himmel och hav“, Roger Pontare (5,3%) 5. Etzia (16,00)
6. “Up“, Etzia (4,3%) 6. Roger Pontare (18,00)
7. “Vart haru varit“, Allyawan (1,7%) 7. Allyawan (21,00)
(Källor: melodifestivalklubben.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Vid de första genomlyssningarna av minut-klippen så var det inga bidrag som fick mig att utbrista “wow” direkt men Mariette var likväl den som framstod som den ohotade ettan. Efter att ha sett både resultatet av publikomröstningen och oddsen efter repet så är jag ännu mer övertygad om att det finns en självklar favorit i denna deltävling. Spänningen lär därmed ligga i vad de andra har att bjuda på och jag hoppas på många positiva överraskningar. 🙂

Se även: “MF-Veckoschema” – “Melodifestivalen 2017” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2017

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se