NederländernaDuncan Laurence, den internvalda sångare som kommer att representera Nederländerna i Eurovision Song Contest 2019, presenterade sitt tävlingsbidrag “Arcade” i form av en officiell musikvideo den 7:e mars. Sedan dess har han framfört bidraget i två akustiska live-versioner.

Vid det första tillfället uppträdde han tillsammans med en orkester och bakgrundssångare medan han vid ett senare besök hos Radio 538 endast ackompanjerades av ett piano, se nedan. (Källa: wiwibloggs.com)

Se Duncan Laurence framföra “Arcade“ live:

Lyssna på Nederländernas bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Arcade”, Duncan Laurence
Länkar: officiell musikvideo
“DWDD”-liveorkester-version“‘Radio 538‘”-livepiano-version
Låtskrivare: Duncan Laurence, Joel Sjöö, Wouter Hardy
Se även: Mer info om det nederländska internvalet

Schlagerpinglan: Jag var väldigt nöjd när jag upptäckte att min första instinkt om “Arcade” var fel och att jag faktiskt gillar låten… men allt prat om att det skulle vara en “vinnar-kandidat” har börjat få mig att inse att jag inte gillar den “tillräckligt mycket“.

För mig är det en vacker låt med träffande text som framförs av en artist med passande röst. Ett bra ESC-bidrag, men inget bidrag jag i nuläget vill se i vinnarstriden. Men, men… så länge man inte sett de slutliga tre minuterna som de tävlar med så kan ju fortfarande allting hända. Spännande lär det bli i alla fall. 😀

Mer om Nederländernas ESC 2019-förberedelser hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Nederländerna 2019: Piano-version av “Arcade“ (Duncan Laurence)”

  1. Leon

    Bästa låten 2019 i Eurovision lätt, borde och ska vinna i år. (Heja Holland friskt humör! Duncan kommer vinna med låten arcade!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se