Maltas Eurovision-bidrag 2020

2020-03-09 (måndag)

Malta Den 8:e februari avgjordes finalen av den andra säsongen av talangshowen “X Factor Malta” och det stod klart att vinnaren Destiny Chukunyere (som även vann och JESC 2015) ska få representera Malta i Eurovision Song Contest 2020.

Tävlingsbidraget, “All Of My Love“, valdes ut internt och presenterades den 9:e mars, se den officiella musikvideon nedan.

Lyssna på Maltas bidrag till Eurovision Song Contest 2020 här:

“All Of My Love”, Destiny officiell musikvideoeurovision.tv (låttext + info)
(text & musik: Bernarda Brunovic, Borislav Milanov, Sebastian Arman, Dag Lundberg, Joacim Persson, Cesár Sampson)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av bidraget så får jag nog säga att det låter ungefär som jag föreställt mig att det skulle låta, d.v.s. ett ganska storslaget och medryckande bidrag där Destiny får tillfälle att visa upp sin röst. Jag kan tänka mig att det finns många som gillar detta bidrag…om jag själv är en av dem är jag däremot lite mer tveksam till. Oavsett vilket så önskar jag Destiny lycka till i Rotterdam. 😀

Mer om Maltas förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Malta i ESC 2020” medan de övriga utvalda ESC 2020-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Maltas Eurovision-bidrag 2020”

 1. Adri

  Har märkt att detta blivit väl emottaget. Den har gått uppåt i oddslistorna, folk hyllar den, toppar mångas listor på Youtube.

  Jag är inte lika entusiastisk. Det är ju inte dåligt. Men Destiny har en typ av ”stor röst” jag inte är överförtjust i. Hon är 17, och det hörs inte så jag ska absolut inte säga att hon är dålig. Men jag är själv inget fan av den typen av röst.

  + än en gång… hon är 17, varför är hon stylad som en märklig film-spådam som tror hon kan tala med döda?

  Jag själv älskar allt som har med kläder och stil att göra, men är absolut ingen expert – desto mindre just när det gäller kvinnors klädstil, men jag personligen hoppas på nåt piggare och yngre när det kommer till liveframträdandet. Hoppas detta inte skvallrade om hur det kommer se ut live.

  Rent musikaliskt? Ganska så average. Ett normalt år hade det blivit runt 25-29e plats på min lista. I år? Typ plats 15 eller nåt.

  Tror det kan gå bra för Malta 🙂

 2. JOHANNA

  Jag vill jämföra denna med Ira Loscos “walk on water” gillade inte den låten heller. Med det sagt är jag inget jättefan av denna låt heller. Destiny är bättre än Ira. Jag gillar hennes röst, för mig är låten problemet. Den ger mig ingenting och låter alltför vanlig för att jag ska gilla den. Sticker inte ut på något sätt. Väldigt “inoffensive” vilket sällan går hem hos mig. Tippar på en lätt finalplats då.

 3. Marcus

  +1 på Johanna.

 4. Engsla

  Låten har ett positivt budskap, så det är ju bra. Med mäktig bakgrundskör och bra scenshow så kan jag kanske undvika att gäspa mig igenom bidraget i maj 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se