Frankrike Den 14:e januari avslöjade TV-bolaget France Télévisions att de internvalt Tom Leeb att få representera Frankrike i Eurovision Song Contest 2020. Tävlingsbidraget “The Best In Me” presenterades vid en live-sändning från Eiffeltornet den 16:e februari.

Dagen efter gästade Tom “A La Bonne Heure” på RTL där han framförde sitt bidrag i en akustisk version vilken fick ett så bra mottagande att han i dag, den 12:e mars, låter meddela att han kommer att tävla med en ny, mer akustisk version av låten i Rotterdam och att den fått en ny titel: “Mon Alliée (The Best In Me)“.

Lyssna på Frankrikes bidrag till Eurovision Song Contest 2020 (originalversion):
Bidrag / Artist: “The Best In Me”, Tom Leeb
Länkar: akustisk version (ej ny version)studioversion“Eiffeltorn”-framträdande
Låtskrivare: Thomas G:son, Peter Boström, John Lundvik, Amir, Tom Leeb, Léa Ivanne
Se även: Tom Leeb för Frankrike 2020!” – “Frankrikes ESC 2020-bidrag

Uppdaterat:
Ny version av Frankrikes bidrag till Eurovision Song Contest 2020:

Mon Alliée (The Best In Me)“, Tom Leeb (3:04 – Apr 3, 2020 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Då jag själv tycker att den akustiska versionen var mer tilltalande än originalversionen så ser jag detta som en väldigt god nyhet. Inte för att jag vill gapa efter för mycket, men med tanke på titelförändringen så hoppas jag att de även minimerat den engelska delen av låten, som jag egentligen inte vill ha där alls. 🙂

Oavsett vilket så vet jag just nu inte om den nya versionen redan är släppt eller när den kommer att släppas. Om någon vet så får ni gärna tipsa för detta är en “tillputsning” jag är rejält nyfiken på. 😀

Mer om Frankrikes förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Frankrike i ESC 2020” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Frankrike 2020: “The Best In Me” blir “Mon Alliée””

  1. JOHANNA

    Den är släppt och det är lite mer frsnska i den. Tycker inte det gjorde av eller till faktiskt.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se