Island I kväll, fredagen den 15:e maj kl. 21:40 (9:40 PM), kommer Daði Freyr (Islands ESC 2020-representant och vinnaren av Sveriges 12:a) att bjuda på en live-konsert där han, utöver sitt eget bidrag “Think About Things“, framför några av sina favoritlåtar från Eurovision Song Contest.

JúróDaði

JúróDaði – Daði Freyr plays Eurovision songs” ( Daði Freyr – Scheduled for May 15, 2020)

Schlagerpinglan: Med tanke på gårdagens vinst i Sveriges 12:a så tycker jag att det var passande att inleda dagen med några Daði-relaterade nyheter, d.v.s. tipsa om denna konsert samt den nya remixen av “Think About Things”. 🙂

Om jag själv kommer att följa sändningen? Det blir väl högst troligt så ja, Eurovisionlåtar en fredagskväll är ju lite svårt att tacka nej till. 😀

Se även: “Ersättningsshowerna under Eurovision-veckan 2020” (där bl.a. säsongsfinalen av “Eurovision Home Concerts” tas upp. Se det sista avsnittet i dag, fredagen den 15:e maj kl. 17:00 via youtube).

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se