ESC2022 Schlagerpinglan: I början av juni började den officiella Eurovision-sidan att samla de senaste ESC-relaterade nyheterna från sommaren 2021 på ett och samma ställe, själv portionerar jag ut de nyheter som inte får ett eget inlägg i olika delar, varav de första ni hittar här: del 1del 2del 3del 4del 5.

Fortsättningen av de utvalda sommarnyheterna kommer jag att samla här nedan.
(Källa och grafik: eurovision.tv)

Senaste nytt: Sommaren 2021

Summer news

Senaste nyheterna – Sommaren 2021:

Irland Lesley Roys uppföljare till “MAPS” (16:e augusti)
Irlands representant i ESC 2021, Lesley Roy, har släppt en uppföljare till sitt tävlingesbidrag i Eurovision Song Contest 2021 i form av låten “I’ll Be Fine” vars text-video kan ses via YouTube (se även Spotify).
Finland Blind Channels nya singel “Balboa” (16:e augusti)
Finlands representanter i ESC 2021, Blind Channel, har släppt en ny singel, vars officiella video kan ses via YouTube (se även blindchannelofficial.com).

“It’s us sticking to our vision without compromise. Underdogs are a dangerous species. This is a call to arms to every hardworking dreamer out there, and the soundtrack of our career so far. We keep coming back.” / Blind Channel om nya singelnBalboa

Australien “My Life Is Better With You”-videon har premiär i dag (13:e augusti)
Australiens representant i ESC 2021, Montaigne, har släppt sin första singel sedan sitt deltagande i Eurovision Song Contest. Den tillhörande videon till låten, som heter “My Life Is Better With You“, har premiär på YouTube idag kl. 16:00 CEST.

Relaterad information: Övriga sommarnyheter, utvalda av den officiella Eurovision-sidan, hittar ni här: del 1del 2del 3del 4del 5.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se