MaltaEmma Muscat, som vann MESC 2022 med låten “Out of Sight” men senare beslutade sig för att representera Malta med låten “I Am What I Am” vid Eurovision Song Contest 2022 i stället, har gjort ett första live-framträdande av sitt tävlingsbidrag, se klippet från gårdagens Barcelona Eurovision Party nedan.

Emma Muscat framför “I Am What I Am” vid BCN Eurovision:

Lyssna på Maltas bidrag till Eurovision Song Contest 2022:
Bidrag / Artist: “I Am What I Am”, Emma Muscat
Länkar: “BCN Eurovision”-framträdandeofficiell musikvideo
Låtskrivare: Emma Muscat, Dino Medanhodzic, Julie Aagaard, Stine Kinck
Se även: Mer info om det maltesiska ESC-valet samt MESC 2022

Schlagerpinglan: Emma Muscat var en av 10 ESC 2022-artister som framförde sina tävlingsbidrag live vid gårdagens Barcelona Eurovision Pre-Party, som visade sig vara en ganska småtrevlig tillställning (ljudproblemen till trots). 😀

Även om jag tycker marginellt bättre om “I Am What I Am” än Emmas MESC 2022-vinnare “Out of Sight” så är jag fortfarande inte helt övertygad. I nuläget är det nog t.o.m. så att jag placerar Malta utanför den topp-tio som jag vill ha vidare till finalen från den andra semifinalen. Nåja, än kan mycket hända. 😀

Mer om Maltas förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Malta i ESC 2022” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Malta 2022: Se Emma Muscat framföra “I Am What I Am” live”

 1. Adri

  Jag saknar ”Out of sight” 🙁

  Jag tror den också skulle få det tufft, men rent tävlingsmässigt tror jag också det var ett feltänk. För även om ”Out of sight” kanske också var en eventuell finalmiss in the making, tror jag den iaf skulle kommit närmre än vad ”I am what I am” kommer göra.

 2. Pato

  Hon är skamligt vacker och hennes stämband är det inget fel på. Och utan den där gräsligt fula musikvideon så fick Emma det här att kännas fräschare än vad det är.

 3. Mikaela

  Det här är mitt mest avskydda bidrag, tyvärr. Själlöst och totalt utan säregna inslag. Jag upplever att den här typen av sångerskor lägger mer fokus på att få rösten att göra volter än på att förmedla en känsla.

 4. HW

  Den här var kanske årets tråkigaste låt… tyckte jag när den släpptes, men på senaste tiden har den växt lite för mig. Den har fortfarande allt dåligt jag associerar svenskskrivna låtar med men av någon anledning så har jag haft den fast i huvudet ett par gånger senaste veckan.
  Den är fortfarande långt ifrån toppen för mig (tror inte ens jag har den som finalist) men den närmar sig gränsen mellan de bra och tråkiga låtarna på min topp 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se