SverigeSchlagerpinglan: En liten påminnelse till er som är intresserade av att delta i Melodifestivalen 2024: Fr.o.m. i dag, fredagen den 25:e augusti kl. 09:00 t.o.m. fredagen den 15:e september kl. 11:59, kan ni skicka in era bidrag och ansökningar till SVT.

Sveriges senaste Melodifestivalen/ESC-vinnare:

Tattoo“, Loreen (Melodifestivalen 2023)

Bidragen laddar ni upp via bidrag.melodifestivalen.se medan mer information om hur bidragen väljs ut samt regelverket för Melodifestivalen 2024 finns här på bloggen (se tävlingsreglerna här) och i SVT:s pdf-fil. Lycka till! 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2024 hittar ni här: “Sverige i ESC 2024
Mer om övriga länders förberedelser hittar ni här: “Eurovision Song Contest 2024

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Dags att skicka in bidrag till Melodifestivalen 2024”

  1. Denis

    Tror inte Melodifestivalen 2024 blir ett höjdar år, i stil med 2013. Förmodligen samma gamla trötta gäng som alltid återvänder till detta: Linda Bengtzing, Shirley Clamp, Magnus Carlsson och liknande.
    Fast å andra sidan så är vi ju värdar för ESC så då spelar Melodifestivalen mindre roll.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se