Moldaviens vara eller icke

2007-06-22 (fredag)

Moldaviens TRM har svårigheter att få ekonomin att gå ihop. Därför är det tveksamt om de kommer att ställa upp 2008. I år hade de en överenskommelse att Moldavien ställde upp om de som representerade landet själva betalade avgiften. Om de kom bland de tio bästa skulle de få tillbaka avgiften, vilket de gjorde. Därför sparade TRM inga pengar och är fortfarande i samma sits.
(Fritt översatt/sammanfattat från esctoday.com)

Schlagerpinglan: Moldaviens första bidrag: “Boonika bate toba” (2005) tyckte jag var ganska underhållande. Sedan har det dock gått utför. “Loca” (2006) var inte ens värd titeln “Kalkon” och Natalia Barbus förskräckliga klädsel sänkte en låt som annars var ganska hyfsad. Mitt råd: Spara era pengar, avakta några år och försök på ny kula lite senare.

Moldaviens bidrag till ESC:
2005 “Boonika bate toba” Zdob si Zdub (6:a)
2006 “Loca” Arsenium & Natalia Gordienko (20:e)
2007 “Fight” Natalia Barbu (10:a)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se