De första norska finalisterna

2008-01-11 (fredag)

Schlagerpinglan: Det blev Veronica Akselsen (Am I Supposed To Love Again) och Ann-Mari Andersen (Ándagassii) som tog sig vidare från den första delfinalen i Norges Melodi Grand Prix 2008. Tinkerbells (Hold On) och Podium (Lystgass) går till Andra chansen som hålls den 6:e februari.

Tja, vad ska man säga? Min favoritlåt “Am I supposed to love again“, som jag INTE vill ska vinna, gick vidare och så gjorde även låten som jag INTE tyckte så mycket om, dvs Ándagassii. Detta var kanske inte så konstigt, men jag (och ett specifikt spelbolag) hade faktiskt förhoppningar om att Nicholas Carlie skulle gå vidare med sin powerballad…

Nåja, det är ändå inga av dessa som jag hoppas på i alla fall. Vinnaren, enligt mig, kommer inte förrän i nästa delfinal i Kongsvinger den 18:e januari.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “De första norska finalisterna”

 1. David

  Jag har en känsla av att norge tyvärr kommer skicka nån trist ballad i år. Mina förhoppningar ställs forfarande på lene alexandra….;)

 2. Pierre

  Varför vill du inte att Veronica ska vinna..? Hon har ju den bästa låten!

 3. Schlagerpinglan

  David: Mina förhoppningar ställer jag till ett visst bidrag i nästa delfinal eller Lene, beroende på hur deras live-framträdanden går. 🙂

  Pierre: Att jag inte vill ha med Veronicas låt i ESC 2008, trots att den är jättebra, beror på att jag befarar att ESC 2008 kan bli ett riktigt sömnpiller med alldeles för många ballader. Jag är ingen expert och förhoppningsvis har jag fel, men varför chansa? 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se