Se tredje dagens repetitioner

2008-05-14 (onsdag)

Schlagerpinglan: Tredje dagens repetitioner inför Eurovision Song Contest 2008 hölls i går och bl.a. Sverige fick chansen att inta scenen för första gången. (Se även repetitionerna från första och andra dagen.)

Länkar till tredje dagens repetitioner:
Island – “This is my life”, Euroband
Sverige – “Hero”, Charlotte Perrelli
Turkiet – “Deli”, Mor ve Ötesi
Ukraina – “Shady Lady”, Ani Lorak
Litauen – “Nomads in the night”, Jeronimas Milius
Albanien – “Zemrën lamë peng”, Olta Boka
Schweiz – “Era stupendo”, Paolo Meneguzzi
Tjeckien – “Have some fun”, Tereza Kerndlová
Vitryssland – “Hasta la vista”, Ruslan Alehno

Schlagerpinglan: Personligen tyckte jag att botten-tippade Litauen gjorde ett betydligt starkare intryck än topp-tippade Schweiz. Visst, detta är bara ett första försök som kanske inte betyder så mycket men ändå… Favorit eller inte, Schweiz ska nog inte vara helt säkra på att de kommer att gå vidare. Om inte juryn rycker in. (Vad gäller Litauen så kommer nog varken juryn eller TV-tittarna att hjälpa honom vidare. Tyvärr.)

Sverige då? Jo, det såg bra och säkert ut som vanligt. Inga större förändringar. Jag måste dock medge att Ukrainas scenshow verkar snäppet vassare. Som tur är så är det inte bara det som kommer att avgöra tävlingen.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Se tredje dagens repetitioner”

 1. Lisa

  Tror du Ukraina kan vinna?

 2. Schlagerpinglan

  Lisa: Hon hade varit en värdig vinnare. Det är en bra låt, en bra artist och en bra scenshow. Om det sedan räcker hela vägen till seger återstår att se. 🙂

 3. Rickard

  Oj, ska man tro repetitionerna så kommer vi åka till Kiev nästa år. Ani Lorak sätter verkligen press på Charlotte, som inte på något vis hade ett dåligt framträdande, men mot ukraina blir det tufft.

  Schweiz övertygade inte, men deras styrka blir att beröra och det kommer de nog göra när det finns fler än en kamera att tillgå. Det är trots allt repetition och där är det tillåtet att göra misstag, men han såg nästan lite ointresserad ut.

  Nä, Ukraina har alla medel för att lyckas. Snyggt framträdande, proffsig artist och, dessvärre, många grannländer, som är villiga att rösta på dem.

 4. KAREN HARUTYUNYAN

  vadå Ukranien ARMENIEN SKA VINNA SÄKERT 100%

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se