Ingen Kristian Luuk 2009?

2008-08-19 (tisdag)

Kristian Luuk uppger att han ännu inte fått någon förfrågan från SVT att leda Melodifestivalen 2009, trots att det endast återstår några månader tills dess. Den nya projektledaren, Ronnie Lans, tror att det blir klart nästa månad vem som får uppdraget.

Videokväll hos Luuk” har dock fått klartecken för ännu en säsong. Premiärprogrammet sänds den 2:a september.
(Källa: aftonbladet.se)

Schlagerpinglan: Om Luuks programledarroll verkligen hänger på en skör tråd eller om detta är ännu en icke-nyhet från Aftonbladets sida återstår att se.

Personligen hoppas jag att Luuk får fortsatt förtroende. Visst hade det varit skoj med lite nytt och spännande, men varför riskera att göra ett ordentligt nerköp? Bättre att köra på ett säkert kort och chansa med nya medhjälpare i stället.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Ingen Kristian Luuk 2009?”

 1. Sofia

  Jag ser faktikskt helst att det blir en ny programledare. Visst Luuk har varit riktigt bra men det skulle vara kul med lite förnyelse. De senaste åren har det ju varit olika programledare varje år, så varför behålla honom tre år i rad? 😉

 2. Coopicat

  Det viktigaste är väl att det hittar en bra kommentator till eurovision istället för Luuk. Jag tycker han har varit för dominant i just den rollen.
  Skulle gärna se comeback av Pekka Heino!

 3. David

  jag tycker SVT ska ha kvar Luuk.. annars blir det lätt att ego stolpskott som lena philipsson tillexempel for programledarrollen igen..

 4. Schlagerpinglan

  Sofia,
  Visst hade det varit skoj med något nytt, men jag är nöjd som det är och vill inte riskera något. 🙂

  Coopicat,
  Håller med dig. ESC-kommentatorjobbet sköter Luuk inte lika bra som programledarjobbet. Pekka Heino är verkligen saknad.

  David,
  Jepp, varför byta ut någon som är helt OK och riskera att få en riktigt irriterande typ? Risken är för stor.

 5. jimba57

  Förstår mej inte på bakåtsträvare, MF måste förnyas och så även nya programledare, tror ni verkligen på allvar att det inte finns nån som är bättre än kristian Luuk, så är det ett allvarlig hån mot många andra. Och tro mej det finns väldigt många som tycker han är dålig och att man är trött på att ha samma år efter år. Är man rädd för förändring kanske man inte ska titta på Mf. man måste dessutom va öppen för nya musikstilar för att han nån chans i ESC, det är nu bevisat, musik ala 80-90 talet håller inte i dessa sammanghang

 6. Schlagerpinglan

  jimba57,
  Vad gäller musiken så håller jag helt med dig, man måste förnyas. Den gamla svenska schlagern som gick hem förr, fungerar inte längre.

  Däremot så tycker jag inte att det är så viktigt att förändra programledarrollen, nu när man hittat en som (enligt mig) inte är så irriterande. Men visst, kan de garantera att de inte väljer en jobbig person med stort ego och taskig humor så är jag helt med på noterna. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se