Skärpning!

2008-11-25 (tisdag)

Schlagerpinglan: Idag avslöjades ju ytterligare sju artister som är klara för Melodifestivalen 2009 och jag trodde då att de värsta gnällspikarna skulle tystna eftersom “avslöjandena” var fullproppade med debutanter. Så fel jag hade!

Personligen störs jag inte av att det är många gamla artister. Jag störs inte heller av att det är många nya artister. Vad som däremot börjar bli väldigt tjatigt är dessa jobbiga krönikörer som klagar på ALLT. Snälla, det är inte vårt fel om ni måste följa Melodifestivalen mot er vilja. Gör ert jobb och sluta vräka er frustration över oss läsare! Melodifestivalen är menat att vara ett glatt evenemang. Glöm inte det!

För att använda samma ord som aftonbladet.se:s Martin Söderström: “Festivalen har inte ens börjat – och jag har redan tröttnat.” Skärpning!

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se