Schlagerpinglan:svt.se kan ni nu gå in och lyssna på alla de bidrag som vill bli Webbjokern. Röstningen pågår från den 14:e oktober till den 12:e november. Samma dag, den 12:e november, meddelas vem som vinner och därmed får en plats i Melodifestivalen 2010.

Risken när det är så här många bidrag är ju så klart att ett eventuellt bra bidrag lätt kan glömmas bort. Därför kommer jag att gå igenom alla bidragen den närmaste tiden och posta ett litet “tips-inlägg” när jag stöter på något som jag tycker är värt att lyssnas på mer än en gång.

Hittar du själv något bidrag som du tycker är värt en “puff” så tar jag gärna emot tips, för min genomlyssning kommer inte att ske i någon speciell ordning.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


18 kommentarer till “Lyssna på Webbjokern-kandidaterna”

 1. Ossian

  Kolla in min: “Kom ut i månskenet”, nr 087
  Skulle vara kul att höra vad en engagerad schlagerskribent tycker om den

 2. Vronkan

  Funderar på det du skrev i inlägget innan om att 30% av de inskickade gallrades bort och du undrade om det var brist på kvalité eller regelbrott. Jag har nu lyssnat (skummat) igenom 60 av låtarna och kan ärligt säga att inget verkar ha gallrats bort pga dålig kvalité.

 3. Vronkan

  Har hittat 5 av 60 som jag tycker är lyssningsbara. :S

 4. Ossian

  Var jag en av dom eller?

 5. Schlagerpinglan

  Vronkan,
  Själv lyssnar jag på hela låtarna och har lyssnat på 39 låtar och funnit några intressanta men bara EN som jag känner att jag VILL höra en gång till.

  Ossian,
  Har inte kommit fram till din låt ännu, men visst kan jag skriva ett omdöme när jag hört den.

 6. Ossian

  tack så mycket! Vad duktig du är som orkar lyssna igenom alla. Men jag har oxå hittat en del rätt intressanta, och roliga! Om folk röstar på bra låtar kan det säkert bli intressant tillslut.

 7. Jessica

  Kul att någon verkligen tar sig tid att lyssna igenom alla, jag ska faktiskt också göra det, man vill ju höra hur konkurrenterna låter. 😉 Jag har två bidrag inskickade, nr 076 It’s ok to cry och 078 It’s you.
  Ha en bra kväll! 🙂

 8. marv

  063, 073, 097….intressanta

 9. marv

  …113

 10. Ossian

  63 tyckte jag var fin, äkta, 73an tyckte jag inte om, 97an tyckte jag var fin och bra framförd. och hade ett shyst slut, men lite tråkig likadan resten av låten.

 11. marv

  …120…

 12. Jens

  Hej!

  Kolla gärna in Leva Leva (091)

  http://svtplay.se/v/1726091

 13. Ossian

  113 var dålig!

 14. Ossian

  76an var jättefint sjungen, Men lite för tårdrypande för min smak. Och lite för likadan. (men bra)

 15. gunnar

  lyssnat på 96 st tre som jag tror på 081 en av dem.

 16. Rikard

  113 känns iallafall som en riktigt schlager-låt! =)

 17. Ossian

  (Om 113) Jo det håller jag med om. 🙂 Jag är nog inte rätt man att dömma ut den eftersom schlager inte är min favvogenre.

 18. jonas

  OSSÍAN. hur kan man uttala sig om en genre man inte gillar.
  lyssnade på 113 efter din komentar och jag håller inte med dig.
  bra sång sjuk video ganska bra i mitt tycke.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se