Se presentationen live

2009-11-09 (måndag)

Schlagerpinglan: I morgon, tisdagen den 10:e november, kommer SVT att avslöja vem eller vilka som kommer att vara programledare för Melodifestivalen 2010. Denna presentation kan ni se live klockan 10:45 på svt.se.

Är det för mycket begärt att önska sig en lågmäld person som inte ser programmet som sin egen, personliga komedishow? Förhoppningsvis inte. I morgon vet vi i alla fall om det blev Mia Skäringer, Klara Zimmergren och Robin Paulsson, som Expressen förutspått.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Se presentationen live”

 1. Kerstin

  För min del om det handlar om de 3 du skriver om så hoppas jag på Robin om det nu inte är tänkt de ska vara programledare alla 3. Jag vet att Mia och Klara har en stor fan skara där ute men tyvärr är jag inte en av dom jag delar inte deras humor. Kristian Luuk och Björn Gustafsson kan inte dom vara snälla och komma tillbaks?

 2. Esc-Panelen

  Ny design finns att beskåda på vår blogg.

  Mycket nöje!

 3. Schlagerpinglan

  Esc-Panelen, Roligt att se att ni klarade av er nydesign bättre än oikotimes.com. 😉

 4. Esc-Panelen

  Tack så mycket =)

 5. Esc-Panelen

  Var det en pik föresten?

 6. Schlagerpinglan

  Esc-Panelen, Nej, det var faktiskt ingen pik, fastän man kanske kunde tolka det som en sådan. Det krävs ju trots allt inte mycket för att lyckas bättre än oikotimes.com, som jag numera drar mig för att besöka p.g.a. färgvalen. Men men, smaken är ju olika. Ert färgval tyckte jag däremot om.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se