Andra dagens repetitioner

2010-05-17 (måndag)

Då var det dag nummer två för artisternas repetitioner i Telenor Arena i Oslo inför Eurovision Song Contest 2010 och nu är det de resterande länderna i semi 1 som får scen-tid, se schemat nedan. (Källa: eurovision.tv)

Repetitionsschema måndagen den 17:e maj 2010:
kl. 09:30-10:10 Polen (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 10:10-10:50 Belgien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 10:50-11:30 Malta (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 12:30-13:10 Albanien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 13:10-13:50 Grekland (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 13:50-14:30 Portugal (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 14:50-15:30 Makedonien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 15:30-16:10 Vitryssland (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 16:10-16:50 Island (se klipp från esctoday och eurovision)

Schlagerpinglan: Precis som i går så kommer jag att uppdatera med länkar från esctoday.com och eurovision.tv.

Personligen ser jag främst fram emot repetitionerna av Polen, Albanien och Vitryssland, där Robert Wells ska medverka, men är även nyfiken på Belgien och Island.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Andra dagens repetitioner”

 1. Rickard

  Inte mycket att säga där! Gillar inte låten som jag tidigare sagt, men ur en objektiv synvinkel har sångaren en bra röst och framträdandet, som det såg ut, helt okej 🙂 Final!

  Enkelt och avskalat! Det bästa man kunde göra för att lyfta fram denna låt! Otroligt vacker, men som jag sagt innan väger den alltför lätt när den står öga mot öga med låtar från andra genrer! Ingen final!

  Dimmigt på scen och alla vitklädda! Mycket bra! Jag verkar vara ensam om att gilla denna låt och tycker sångerskan har en helt bedårande röst! Men ta bort ängeln! Förstår inte vilken funktionen den fyller???
  Hoppas på final, men inser att det ser tveksamt ut!

  Vilken fart det var här! En upptempo låt, som kommer gå långt bland alla ballader! Bra och kompetent sångerska! Dock kunde man göra något mer kreativt med framträdandet! Det finns stora möjligheter att göra saker och fixar man det så….
  Final och topp 10!

  Behöver man säga något när det kommer till Grekland!? De kan verkligen ta tillvara på låten och krama ur ett bra framträdande till och med ur denna medelmåttiga låt! Effektfullt med vit mot svart och Grekland stiger hos mig! Final och topp 10

  Portugal har seglat upp lite som en favorit för mig så det var med viss besvikelse jag såg framträdandet! Lite tamt tycker jag, händer liksom inget! Sångerskan är en av de bästa i år och jag hoppas det ska räcka för uppträdandet saknade något! Final, chans på topp 10!

  Denna låt tar sig sakta men säkert! Bra framträdande och dagens positiva överraskning! Kanske har en chans bland alla ballader, men har en tedens att bli lite rörigt i numret! Ingen final!

 2. Rickard

  Oj, såg att jag glömt att skriva ut landet på några! Jag har tagit dem i ordning helt enkelt om någon undrar 🙂

 3. Schlagerpinglan

  Rickard, Polens låt och Marcins röst gillar jag, som sagt, och hoppas verkligen att du har rätt angående finalchansen, själv börjar jag bli lite osäker. 🙂

  Vad gäller Albanien så tycker jag att de (liksom Moldavien) borde ta bort fiol-killen, som inte fyller någon större funktion.

  Portugal har jag fortfarande inte upptäckt och inte blev det någon förändring efter detta rep.

 4. Vronkan

  Greklands låt har vuxit stort efter att jag sett detta rep. MYCKET snyggare med vitt och mycket bättre när sångaren deltar lite i koreografin. I nationella tävlingen stod han mest still och alla var svartklädda.

  Portugals låt är sååå bra och tjejen sjunger helt outstanding live!

  Makedoniens låt hamnar i ingemansland. Den är egentligen inte dålig, men den är ingenting. Lite som Österrike 2007. En skaplig rocklåt, men försvinner i mängden.

 5. Schlagerpinglan

  Vrokan, Med vitt och svart kan det inte gå fel. 🙂 Portugals storhet kan jag dock forfarande inte förstå men det kommer kanske. Många nu som säger sig gilla Portugals bidrag men jag är som en fågelholk. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se