Estland Schlagerpinglan: I kväll är det dags för den andra semifinalen av “Eesti Laul 2014″, Estlands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2014. 10 bidrag tävlar om 5 platser i finalen den 1:a mars och precis som förra veckan så är det jury- och tittarröster som avgör resultatet.

Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen, inklusive startordningen, länkar till webbsändningen och eestilaul.err.ee där ni hittar de tävlande bidragen i form av både studioversioner och TV-framträdande samt låtarnas texter:

“Eesti Laul”, Semifinal 2, 21:a februari:
När? klockan 20:45 CET
Var? ETV och otse.err.ee
Vem går vidare? jury och tittare utser tillsammans fem finalister

Startordningen, Estlands “Eesti Laul 2014”, Semifinal 2:
1. Search“, Norman Salumäe
2. Lootus“, Lauri Pihlap
3. Muud pole vaja“, Nion
4. Elu“, Maltised
5. City Lights“, Sofia Rubina
6. Fearful Heart“, MiaMee
7. Für Elise“, Traffic
8. Siin või sealpool maad“, Maiken
9. Kui tuuled pöörduvad“, Sandra Nurmsalu
10. Laule täis taevakaar“, Brigita Murutar

Schlagerpinglan: Förra veckan hade jag två favoriter i Estlands semifinal men endast en av dem tog sig vidare till finalen. Även denna vecka har jag två favoriter och håller formen i sig så lär det betyda att “Kui tuuled pöörduvad” tar sig vidare medan “Laule täis taevakaar” oförklarligt blir utslagen. Vi får väl se, kanske gör kvällens show att jag ändrar åsikt totalt (när jag väl ser den i efterhand i morgon). 🙂

Mer om Estlands förberedelser inför ESC 2014 (inkl. semi-1-resultatet och listan över de låtskrivare som ligger bakom semifinalsbidragen) hittar ni här: “Estland i ESC 2014“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Inför kvällens “Eesti Laul”-semifinal i Estland”

  1. Adde

    “Kui tuuled pöörduvad“, Sandra Nurmsalu är ju en helt underbar låt, får ESC vibbar vinnar feeling på den men så kollar man scenframträdandet och det måste var bland de sämsta jag sett, de sumpar sina vinstchanser. Nej det behövs ny stylist och koreograf, fram med Carola fläkten, nya kläder och gör om numret, det kan bli en mäktig historia nu var det bara dåligt.

  2. Davve

    Tror och hoppas på seger för Sandra! Med hennes tidigare och hyfsat nyliga framgång i ESC så bådar det gott!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se