Island Island valde, som sagt, ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2014 genom “Söngvakeppnin” bestående av 10 bidrag med isländska texter. Vann gjorde Pollapönk med låten “Enga fordóma” men som vanligt så fick den en engelsk text inför ESC och nu finns det även ett flertal andra versioner av låten, t.ex. Euro Club Mix som ni hittar här nedan.

Islands ESC 2014-bidrag: “No Prejudice”, Pollapönk:
Euro Club MixvideoNF-framträdande: “Enga fordóma”text

Schlagerpinglan: Hmm… jag har tidigare skrivit att “No Prejudice” inte alls fungerar på mig… och på den punkten har inget förändrats. Därför är jag väldigt förundrad över att jag har svårt att slita mig från Euro Club Mix:en. Det är fantastiskt hur man kan förändra en låt bara genom att mixa den rätt. Synd bara att de inte ställer upp med den versionen, för då hade den gjort ett gigantiskt skutt uppåt på min lista. 🙂

De övriga ESC-2014-bidragen (inkl. länkar tilll deras tillhörande NF-framträdanden, videor och texter) hittar ni här: “Alla bidragen: ESC 2014“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se