ESC2014 Sedan en tid tillbaka så står scenen klar i B&W Hallerne i Köpenhamn inför Eurovision Song Contest 2014 men TV-bolaget DR försöker ändå att dra ut på spänningen genom att så gott det går, hålla helheten hemlig.

Nu i påsk har de dock beslutat sig för att ge ifrån sig små dagliga påskägg i form av videoklipp där de presenterar utvalda delar av vad vi har att vänta oss av ESC 2014, se länkar nedan.

Påskavslöjanden kring ESC-2014-bygget i Köpenhamn
ESC VLOG: Swimming-pool på Eurovision-scenen! (1:15 – Apr 17, 2014)
ESC VLOG: Her er den bedste udsigt under Eurovision (1:23 – Apr 18, 2014)
ESC VLOG: Her er årets vanvittige scenegulv til Eurovision (0:40 – Apr 19, 2014)
ESC VLOG: Sådan fungerer årets Eurovision-scene (1:31 – Apr 20, 2014)

Schlagerpinglan: Ja, Glad Påsk till oss alla då! 😀 Ju mer jag ser av dessa små klipp desto mer nyfiken blir jag. Förhoppningsvis så blir slutresultatet lika bra som de ger intryck av att det ska bli – för det här ser riktigt lovande ut och jag kan knappt vänta på att repetitionerna ska dra igång. 😀

För övrigt så känns vatten kring en ESC-scen väldigt danskt och får mig att nostalgiskt tänka tillbaka på DMPG 1984Hot Eyes livade upp sitt vinnarbidrag “Det’ lige det” med ett dopp i poolen. Framträdandet i Luxemburg blev “torrare” med det räckte trots allt till en fjärdeplats för denna klassiska schlager. 🙂

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se